Otthonok és Kertek

Reggeliző szettek a SMEG-től: kis luxus a mindennapokban

      A SMEG különböző design családjai jól kombinálhatók egymással. A minimalista stílusban berendezett konyhákban egy-egy merészebb, élénkebb darab igazán hangsúlyossá válhat. A konyhai eszközeink sorát a SMEG a beépített konyhai készülékeken felül a háztartási kisgépekkel teszi teljessé.

A design legalább akkora hangsúlyt kap a SMEG kisgépeknél is, mint a csúcsminőség, így azok bármilyen minőségi konyhában megállják a helyüket.

Az ’50-es évek retro design kollekciót színes kis és nagy készülékek alkotják, melyeket lágy körvonalak és a legfejlettebb technológia jellemez, a hűtőszekrénytől a kenyérpirítóig. A kollekció konyhai kisgépei tökéletes egyensúlyt teremtenek az ergonómiai szempontok, a funkcionalitás és az esztétika között. A retro köntösbe bújtatott modern technológiába könnyen bele fog szeretni, és minden alkalmat megragad majd, hogy használhassa!

Új matt színek

A SMEG kisgépek már matt színekben is kaphatók, melyek kellemes, meleg tónusú hatást kölcsönöznek a környezetüknek. Ezekben az új színekben kenyérpirítót, vízforralót vagy akár automata kávéfőzőt is választhatunk, melyek igazán jól mutatnak a konyhapulton, elegáns és kifinomult konyhai miliőt teremtve.

A színskála talán legelegánsabb darabja a matt fekete, a matt fehér ragyogó és időtlen hatást kelt, a matt hatású smaragd zöld a kollekció legújabb tagjaként pedig egy igazán sikkes és kifinomult darab.

SMEG kenyérpirító és vízforraló: a tökéletes párosítás

Gyors reggeli, kényelmes hétvégi „brunch”, könnyű ebéd, délutáni tea vagy egy snack napközben – a SMEG 50’s retro design kenyérpirító és vízforraló egész nap ott lesz kéznél a konyhapulton, és mosolyt csal majd az arcára még akkor is, amikor éppen nem használja.

A 2 és 4 szeletes változatok után a 2 x 2 szeletes SMEG kenyérpirító pedig két pár tágas, egymástól függetlenül szabályozható részt kínál, ötvözve a design-t, és a maximális teljesítményt. A SMEG kenyérpirítók exkluzív kiegészítők széles választékával tovább fejleszthetők: a készülékekhez külön beszerezhetők zsemle melegítők vagy kétrészes szendvics rácsok is.

A gyors, biztonságos és megbízható SMEG vízforralók rozsdamentes acél testtel, nagy, 1,7 liter űrtartalommal rendelkeznek, használatuk rendkívül egyszerű és praktikus, köszönhetően a különálló talpnak.

A hőmérséklet-szabályzós vízforralót a valódi teakedvelők számára fejlesztették ki. Ők tudják igazán, hogy a hőmérséklet pontossága mennyire fontos. A SMEG hőmérséklet-szabályzós vízforralóval többféle lehetőség közül választhat: 50 °C és 100 °C között igényeinek megfelelően állíthatja a vízhőmérsékletet, hogy tökéletes teát készíthessen.

 

Bővebb információ a termékekről: smeg.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top