Otthonok és Kertek

Relax Moss manufaktúra

A Relax Moss manufaktúra az egyedi, kézzel készített természetképeihez, installációkhoz és kompozíciókhoz professzionális szelektálással kiválasztott alapanyagokat használ. Speciálisan tartósított és stabilizált mohák növényi részek kerülnek felhasználásra.

Követve a fenntarthatósági trendeket, vállalkozásunk megoldást kínál belső terek közösségi terek, irodák zöldítésében. Mohaképekkel, természetközeli anyagok használatával ébren tartjuk a természethez fűződő alapélményt . A kialakításnál felhasznált dekorációs anyagok természetesek, minden esetben káros anyagoktól mentesek.

Külön jó hír, hogy a Relax Moss által felhasznált mohák fenntartható gazdálkodásból származnak, így ezzel is hozzájárulunk a természet zavartalan fennmaradásához. Termékpalettánkról rendelhető alkotások: mohakép, bonsai fa, totem, növényi installációk, ikebana , különleges kompozíciók.

A Relax Mossnál azon dolgozunk, hogy a gondosan elkészített kézműves termékeink vizuális élményt, relaxáló, kellemes környezetet teremtsenek.Megrendelésekért és további információkért látogassanak el oldalunkra a relaxmoss.hu -ra vagy írjanak a relaxmoss@gmail.com -ra.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top