Otthonok és Kertek

Rendelje meg nyári konyháját most, hogy az elsők között nyithassa meg a sütögető szezont

A nyár közeledtének első igazi jele, amikor érezzük a levegőben a grillezett húsok illatát. Az esték már kellemesebbek, a nappalok hosszabbak, és a szemünk már a pácolni való húsokat böngészi az áruházban.

Általában ilyenkor döbbennek rá sokan, hogy bizony nekik is szükségük lenne egy kerti konyhára, de sajnos szembesülniük kell vele, hogy ez már másnak is eszébe jutott. A hatalmas kereslet és a gyártási idő miatt, – ami 6-8 hét – bizony, nem sok idő marad a konyha használatára, ezért ajánlatos minél előbb megrendelni, hogy a gyártás, és kiszállítás időben megtörténjen.

Bár a kerti konyháról mindenkinek megvan az elképzelése, érdemes a szakember gárda segítségét kérni és közösen megtervezni a kinti konyhát. Ne feledjük, teljesen más anyagokból készül, mint egy beltéri bútor.

A váza időtálló kompozit-beton vagy mészkő, míg a munkapult jellemzően gránitból, az ajtók, fiókok, polcok alumíniumból készülnek. Fa egyáltalán nem kerül felhasználásra, mert elvetemedne, nem bírná a viszontagságokat. Személyre szabott tervezést igényel, milyen elemekből épüljön fel, mi az, amire szükség lehet egy sütés, vagy kisebb-nagyobb összejövetel alkalmával. 

A mosogató szinte mindenki listáján szerepel, hiszen így nem kell berohangálni a koszos edényekkel. Érdemes végig gondolni, hogy mennyi mindent kell kivinni, visszavinni, hol lesz az élelmiszer feldolgozva, és milyen sütőn lesz megsütve. Az egyik legnépszerűbb a gázos grillező, de a faszenes megoldást is sokan választják. A hűtő is lassan felkerül az alapdarabok listájára, így valóban minden egy helyen lesz. Kinek lenne kedve beszaladni egy hideg sörért, miközben éppen a forró kolbászokat kell forgatni?

A kerti konyha egy roppant kényelmes megoldás mindenkinek, aki élvezi a szabadban sütögetést, szereti a grill ételeket, a társas összejöveteleket. A sütögetés, a szabadban eltöltött nap, összehozza az embereket, legyen az egy szűk családi, vagy nagyobb baráti társaság. Nem véletlenül a konyha a ház szíve. Mindegy, hogy éppen kint van, vagy bent. Egy szép kerti konyha növeli az ingatlan értékét, és lassan státusz szimbólummá válik.

https://gardenstore.hu/premium-kerti-konyhak/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top