Otthonok és Kertek

Rendhagyó formák, energiatakarékos használat, megdöbbentő design

Cikkünkben egy kicsit kizökkentünk a komfortzónádból, de mindenképpen jó értelemben 🙂 Megmutatunk néhány igazán izgalmas alternatívát, ha modern otthonodat szeretnéd gazdagítani mennyezeti csillár segítségével. Ne is húzzuk az időt tovább, jöhet a 10 modern csoda.

1. 3 Gyűrűs modern LED csillár


 
Gyűrűs led függőlámpa, ahol csak a képzelet és a kreativitás szabhat határokat a gyűrűk elrendezésének.

2. Snake mennyezeti csillárÉtkezőbe is kiváló választás, de igazából minden helyiséget fel lehet dobni vele. Szintén egy olyan lámpa, amely könnyen ékkövévé válhat a modern otthonodnak.

3. Ring mennyezeti csillárGyűrűk egy kicsit más megvilágításban. Egyedi formaterv, amely nem csak a modern, de a skandináv otthonba is megfontolandó alternatíva lehet.

4. Neo LED mennyezeti csillárSzintén a gyűrűs megoldás, de egy igazán futurisztikus elhelyezésben. Nehéz szó nélkül elmenni mellette, az már biztos.

5. Modern LED csillárKissé túlzásnak tűnhet, ugyanakkor, ha egy letisztult modern közegben helyezed el, szinte pillanatok alatt dekorálja is a helyiséget. A színhőmérséklet változtatható távirányító vagy applikáció segítségével.

6. Crystal GlamourEgyértelműen kedveljük a letisztult megjelenést. De miért is ne kombinálhatnánk a modern stílust a klasszikussal egy izgalmas LED lámpa formájában?

7. Modern mennyezeti LED csillárAzoknak nagyon jó választás, akik kifejezetten a csillárban látják az elsődleges dekorációs lehetőséget. Klasszikus és modern otthonba egyaránt jó választás lehet.

8. Gyerekszoba LED lámpaRagyogó csillagok őrzik gyermekeink álmát. Egy olyan mennyezeti csillár a gyerekszobába, amelyet garantáltan a kicsik is imádni fognak.

9. Függő lámpaA kihagyhatatlan függőlámpa, amely a nappalink ékköve lehet. A kör alakú LED elemek variálhatóak tetszés szerint.

10. Gyerekszoba lámpa második felvonásLebegő házikós lámpa, amely nem csak a gyerekek, de szülők szívét is rabul ejti. Ha van tökéletes alternatíva minden gyerekszobába, akkor biztosan ez az.

Reméljük, hogy tetszett a cikkünk és sikerült egy kis újdonságot csempészni a lakberendezés és a belsőépítészet világába. Az összes mennyezeti csillár megtalálható webáruházunkban.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top