Otthonok és Kertek

Rolee- Megoldás a kábelrengetegre

Kábel itt, kábel ott, és már lépni sem lehet a zsinóroktól. Miért ne lehetne egy kicsit leegyszerűsíteni, és esztétikusan megszabadulni a mindent behálózó madzagoktól?

Azt hiszem, manapság senkinek nem kell bemutatni milyen az, ha mozdulni sem lehet a kábelek nélkül. Kell egy a telefonnak, kell egy a számítógépnek, kell egy a kihangosítónak, a párásítónak, a kislámpának és sorolhatnám még azokat a dolgokat, amikre random szüksége lehet az embernek. Akármennyire nem szeretnénk, de be kell valljuk, hogy életünk nagy részét a kütyük töltik ki, amiknek a legtöbb esetben áramra van szükségük. Vagy megállás nélkül cserélgetjük a falban a töltőket, vagy, beszerzünk egy hosszabbítót, és reménykedünk benne, hogy el tudjuk tüntetni annyira, hogy ne rontson nagyon a látványon.

Szerencsére egyik megoldásra sincs szükség, illetve az utóbbira mégis, büszkék és hálásak lehetünk ezért a magyar fejlesztésű termékért: Rolee-ért. Rolee nem más, mint egy rendkívül praktikusan megtervezett hosszabbító, ami pontosan beleillik a modern életünkbe, az okos világunkba.

Roleet hazai dizájnerek tervezték, itthon is gyártják, csupa nagybetűs hazai termék. Érdekessége, hogy a tervezők mertek eltérni a megszokott formáktól és szem előtt tartották a mai szükségleteket, így a hosszabbítón – mérettől függően többféle dugalj található, többek között az USB töltőé is. Ha valaki otthonról dolgozik, nem kell aggódnia, hogy konnektor közelbe üljön, hiszen egy hosszabbítóról szinte minden eszközét tudja tölteni. Rolee miben más még, mint a többi termék? Hát abban, hogy divatozik. A letisztult formavilága mellett a tervezők három csodaszínt álmodtak meg hozzá, így nem csak praktikus, de elegáns is.

Ha már a praktikusságot említettük, akkor érdemes kihangsúlyozni a hosszabbító legnagyobb érdemét, a visszahúzóját. A porszívókhoz hasonlóan a dugója egy gombnyomással visszahúzható, így pontosan annyi kábelt fog használni, mint amennyi feltétlenül szükséges. Rolee praktikus utazáshoz is, kis helyen is elfér, és mindig jól jöhet. Nem biztos, hogy egy idegen szálláson minden konnektor elérhető közelségben van, így viszont senkit sem érhetnek váratlan meglepetések.

www.rolee.store

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top