Otthonok és Kertek

Sirius Intelligens elszívók

Az utóbbi időkben folyamatosan jelennek meg a piacon az okos vagy intelligens készülékek szinte mindegyik termékcsoportban, így a páraelszívók sem maradhatnak ki a sorból. Az egyik világelső páraelszívót gyártó cég a SIRIUS is élen jár a folyamatos fejlesztések és innovációk terén. A tavalyi év folyamán és Idén is több ilyen technikai fejlesztést hajtott végre készülékein.

AIS (ARTIFICAL INTELLIGENCE SYSTEM) – mesterséges intelligencia rendszer

Ez a Sirius által szabadalmaztatott innovatív rendszer érzékelőkből és technológiailag fejlett elektronikus eszközökből áll, amelyek szinergiában működnek egymással. A főzés megkezdésekor a páraelszívó önállóan aktiválja a szívóerőt, majd a hőmérséklet és a levegőminőség folyamatos ellenőrzésével beállítja azt a főzés során. Ez az innovatív technológia lehetővé teszi a termékek automatikus működését függetlenül a főzőlap tulajdonságaitól (gáz, elektromos, indukciós stb.)

 

S.A.M.S. (SMART AIR MANAGEMENT SYSTEM) – intelligens levegő kezelő rendszer
A Sirius S.A.M.S. páraelszívók a felső kürtő belső részében elhelyezett légtisztító rendszerrel vannak felszerelve. Ez a rendszer egy levegőminőség-érzékelőből, 2 ionizátorból és egy mikromotorral aktivált szelepből áll, amely lehetővé teszi a gőzök szabadba (kivezetéses üzemmód) vagy a szén szűrők és az oldalsó ionizátorok felé (szűrős változat) történő elvezetését.
Ezek a páraelszívók az új S.A.M.S. gombbal ellátott érintőgombos panellel vannak felszerelve, amely színek segítségével folyamatosan jelzi a levegő minőségét:

Fehér: tiszta levegő; Kék: jó levegő; Narancssárga: közepes levegő, Piros: rossz levegő.

Az „S.A.M.S.” gomb lenyomásával módosítani lehet a páraelszívó működését elvezetésre (nyitott szelep, a levegő szabadba vezetése) szűrésre és tisztításra (zárt szelep; a gőzök keresztülhaladnak a kürtő oldalsó rácsain; a nagy hatásfokú szénszűrők és az ionizátorok által megszűrt és megtisztított levegő visszatér a konyhába).

Világítás

A páraelszívókban található legújabb generációs LED-ek lehetővé teszik a fényintenzitás szabályozását, a teljesítmény növelésével vagy csökkentésével, valamint a melegtől a hidegig terjedő színhőmérséklet kiválasztását (2700°K-tól 6500°K-ig), így az otthonában lévő környezethez igazíthatja a páraelszívó világítását. Világítási rendszerünk világító felülete tökéletesen homogén, mivel árnyékmentes.

importőr: Multikomplex Budapest Kft.  –  forgalmazók: https://multikomplex.hu/forgalmazoink

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top