Otthonok és Kertek

Spanyol családi fészek óriási terasszal

Calafell tengerpartján járunk, Barcelona közelében…

A tervezésnél nemcsak a természetes fény becsalogatása és a tágas, nyitott terek kialakítása volt a legfőbb szempont, hanem egy komfortos, több zónára osztott kültéri lounge tér is időtálló fabútorokkal.

A verandán egy szabadtéri étkezőt és egy kellemes hangulatú nappalit rendezett be, amelyek közvetlen kapcsolatban vannak a ház belső tereivel.

Csupán tolóajtók választják el a belső tereket, amelyeknél a belsőépítész a naturális fehér és hamvasszürke tónusokat a természetes faanyagokkal kombinálta.

Az egyterű étkező-nappalihoz kapcsolódik a nyitható-zárható ablakos modern, U-alakú konyha. Az étkezőasztal egyedi tervezésű darab, amelynél arra is figyeltek, hogy a lábai ne akadályozzák meg a körbeülését.

A pad szintén a belsőépítész saját tervezése, ami nemcsak szemet gyönyörködtető, időtlen fabútor, de felnyitható ülésrésze rejtett tárolózug is.

Az emeleten található hálószobából ugyancsak érdemes ellesni néhány ötletet, például az ágy fejvége a padlóburkolathoz használt faanyagból készült, ezáltal nagyítja a teret.

     

Ráadásul térelválasztóként is funkcionál a mögé tervezett, mennyezetig érő beépített szekrénnyel, így jutott hely egy kisebb méretű gardróbszobának is.

Tervező: Pia Capdevila

Fotók: Jordi Canosa

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top