Otthonok és Kertek

Spartherm Kandalló

A kandalló örök divat marad az emberiség számára, hiszen nemcsak gazdaságos fűtést tesz lehetővé, de az egyik legkörnyezettudatosabb fűtési módszer, látványa pedig szemet gyönyörködtető. Ha közeleg a tél, és eljönnek a hűvös éjszakák, akkor senki nem vágyik másra, minthogy a kandalló melegében megpihenjen.

A SPARTHERM német kandallóbetét gyártó vállalat neve egyet jelent a tökéletes tervezéssel, a modern technológiával és a kiváló minőséggel. Így alkotta meg számodra a legkülönlegesebb kandallókat, kályhákat melyek otthonod legcsodálatosabb elemévé válhatnak.

A SPARTHERM prémium termékeivel egyértelmű üzenetet ad versenytársainak. A tűz minden kandalló szíve, de nem minden gyártó képes a lángokat megfelelő formában megjeleníteni. A Spartherm a prémium termékcsaládjaiban a cél és a funkció tökéletes szimbiózisának megteremtését tűzte ki célul, annak érdekében, hogy a tűzre összpontosítson.

Többek között egyik modelljének üvegezése egészen egyedi: négy oldalüvegének köszönhetően a szoba közepére is állítható, így a helyiség minden oldaláról tökéletes rálátása nyílik a tűzre. Speciális üvegezésének köszönhetően pedig sem korom, sem más szennyező anyag nem tapad meg felületén. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy élvezd a tűz lángcsóváinak játékát.

Ezenkívül a SPARTHERM újraírta a kályhák fogalmát: a régi, hagyományos kályhákkal ellentétben modelljei az extravagáns, mégis letisztult külsejükkel, különleges eleganciájukkal teljesen megbabonázzák az embereket.

A SPARTHERM kandallók, kályhák egyik legnagyszerűbb tulajdonsága, hogy saját ízlésének, illetve otthona dizájnjának megfelelően testreszabható, hiszen rengetegféle szín, méret, fajta közül választhat. Csak hagyja, hogy elragadja a látvány!

Weblap: www.lamigahungary.hu

Bemutatóterem: 1203 Budapest, Erdő utca 24.

Telefonszám: +36 30 644 3124

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top