Otthonok és Kertek

Spóroljon, miközben egészségesen táplálkozik

Hogyan együnk egészségesen, úgy hogy az árak az egekben? Szerencsére nincs szükség lemondásra, csak egy új háztartási eszközre.

Nem csak a háziasszonyok, hanem gyakorlatilag mindenki azon töri a fejét, hogyan tudna takarékoskodni  az otthoni költségeken, így akár az élelmiszereken is, mindamellett, hogy lehetőleg ne kelljen lemondani a megszokott finom falatokról és egészséges ételekről. Senki sem számított arra, hogy egyszer azt fogjuk számolgatni, hogy a magas villany és gázárak mellett mi éri meg jobban, a sütőt bekapcsolni, vagy a tűzhelyen elkészíteni a családi ebédet.  Bár gyakorlatilag mindennek megy fel az ára, talán az egyik alapvető kellék, amire minden háztartásnak szüksége van, az olaj, hiszen sütni, rántani, olajban lehet a legkönnyebben és a legjobban. Ezt persze csak addig gondoljuk így, amíg nem próbáltuk az Air Fryert.

https://cosori.hu/

A magyar emberek mint tudjuk, szeretik a zsíros ételeket, így nem csoda, ha nálunk az érrendszeri megbetegedések, keringési zavarok a legjellemzőbbek. Szerencsére azonban sokan döntenek az életmód váltás mellett így nem csak az egészségesebb ételeket keresik, hanem az elkészítési módra is figyelnek. Az Airfryer egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretik az olajban sült ételeket, de szeretnének kalóriaszegényebben táplálkozni, időt spórolni az elkészítéssel és mellette ugyanazokat a finomságokat fogyasztani, amit olajban szoktak kisütni.

A háziasszonyok többsége szinte irtózik a sütéstől, mert az egész házban érezni lehet az ételszagot, mindent telefröcsög az olaj, és utána is csak a probléma van az elhasznált olaj tárolásával, megsemmisítésével. Éppen ezért a Cosori forrólevegős sütő könnyen válik a család kedvencévé. Dijnyertes dizájn, egyszerű használat jellemzi, és ami a legfontosabb, rengeteg féle étel elkészíthető benne, még olyan is, amire nem is gondolnánk: Bundáskenyér, melegszendvics, egész hekk, vagy egész csirke, fasírt, sütemény, sült krumpli és persze a rántott dolgok- mindezek olaj használata nélkül. A sütőhöz egy 100 db-os recepgyűjtemény jár így megkönnyíti a ‘mit süssek ma’ kérdést. A Cosori számos nagy előnye, egy támogató facebook közösség, ahol szinte bármit lehet kérdezni, máris jön a segítség. A csoporttagok egymás között osztanak meg recepteket, tapasztalatokat.
https://www.facebook.com/groups/1025574494976435

És ha a gép elromlana? Szerencsére erre nem nagyon van példa, de javítgatás helyett, egyből kicserélik a gépet.

Miért sütne hagyományosan, ha mindezt megteheti egyszerűbben?

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top