Otthonok és Kertek

Stílus, minőség, hatékonyság Heat4All

A folyamatosan növekvő káros anyag kibocsátások és az előrehaladó klímaváltozás idején egyre fontosabb, hogy életüket környezet tudatosabban éljük.

Az energiatakarékos infravörös fűtőberendezések, villamos energiával vagy megújuló energia felhasználással kombinálva, a lehető legalacsonyabb szinten tarthatják ökológiai lábnyomukat.

Az infravörös sugárzás széles körben elterjedt a környezetünkben. A napsugár vagy a kellemesen recsegő kandalló is természetes infravörös sugárforrás.

Egészséges és fenntartható fűtési technológia, amit a természet ihletett.

A Heat4All a természettől vett példát, amikor a prémium minőségű infravörös fűtőpaneljeit megalkotta, ötvözve a technológiát és a profizmust.

Az infrafűtés szén-dioxid kibocsájtása nulla, és az üzemeltetéshez szükséges elektromosság is előállítható megújuló energiaforrásokból, pl napelemmel kombinálva tökéletesen zöld megoldás.

Az infrasugarakal való fűtés esetében, mivel nem a levegőt melegítjük, nincs, levegőmozgás ezért nem kering a por, nincs káros anyag kibocsájtás, tisztább és egészségesebb marad a környezetünk.

A Heat4All infrapanel a stílus és innováció találkozása, ami tökéletesen érzékelteti a luxust, ugyanakkor megbízható és időtálló fűtési megoldás.

Kiváló választás, azoknak, akiknek fontos a kifinomult, prémium minőség. Kínálatunkban különféle típusú infrapanelek megtalálhatóak, az egyszerű formavilágú minimáltól az extravagánsig. Bármilyen helyiségbe tökéletesen beleillik, legyen az modern vagy vintage miliő.

Az egyedülálló kép- illetve üvegfelületű fűtőpanelekkel egyedi és különleges megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Fürdőszobai használatra tükörként vagy törölköző szárítóként is tökéletesen funkcionálnak

Manapság az okos otthonok és megoldások nélkülözhetetlen része az elektromos fűtések kihasználása.

Az infravörös fűtőberendezéseink egyenletes sugárzási teljesítményének köszönhetően, nem csupán beltérben, hanem a szabadban is komfortos meleget biztosítanak.

A Heat4All Extremeline hősugárzói ideális megoldást nyújtanak olyan kültéri terek fűtésére, amelyek hagyományos fűtési berendezésekkel nehezen fűthetők, például, nyitott teraszok, kerthelyiségek, pergolák.

Elegáns és diszkrét megjelenésük minden designba tökéletesen illeszkedik. A különféle teljesítményfokozatok pedig mindig kellemes hőérzetet garantálnak.

Hatékonyan, ugyanakkor környezetbarát módon teszik komfortossá a teraszon eltöltött időt, bármilyen időben.

A Heat4All termékei osztrák és német alapanyagok felhasználásával készült csúcsminőségű és időt álló fűtési megoldások. A minőséget, termékeink hatékonyságát, illetve az ember és a környezet megóvását garanciánk és számos tanúsítvány szavatolja.

Fedezze fel Ön is a Heat4All világát!

www.heat4all.hu

                                                                                                 

 

 

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top