Otthonok és Kertek

Svájci nyaraló

2016-ban épült a Savioz Fabrizzi Építészeti Iroda által.

Eredetileg a falu bejárátánál épült a Praz-de-erőd, de az átalakítási folyamat részeként lebontották, majd újjáépítették néhány kilométerrel a völgybe. Új, független struktúra szerint építették a belső, illetve külső teret. Ez az elkülönítés lehetővé tette hogy egy gazdag térbeli mix jöjjön létre, mely nyitott fél-szintes emelet kommunikál egymással. A lakás tehát egy egységet alkot, melyben így a szintkülönbségek nem feltűnőek. A hálószoba és az iroda a felső szinten került kialakításra, alul a lakótér és a konyha kapott helyet. Az ajtók száma a minimálisra lett csökkentve, hogy ne legyen zavaró tényező, az erkély ajtó üvegezett, hogy a természetes fény zavartalanul áramolhasson. Forrás: Home Adore

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Scroll to Top