Otthonok és Kertek

Szellőztetés vezérlése

A szellőztetés könnyű és kényelmes kezelése határok nélkül. Használja saját megszokott eszközeit a vezérlésre, nincs szükség programok telepítésére, applikációk letöltésére.

A piacvezető német Helios ventilátorgyártó cég szellőztető rendszereinél már szériakivitelben érhető el a beépített internet technológiás vezérlés (easyControls). A legújabb fejlesztések irányok fókuszába a gépek szabályozása került, mivel így tehető még hatékonyabbá és takarékosabbá a gépi szellőztetés.
 
Univerzális technológia

Ahhoz, hogy a szellőztetés vezérlése, szabályozása felhasználói oldalról még egyszerűbb legyen a Helios lakásszellőztető (hővisszanyerős) gépeibe egyszerű, bárhonnan elérhető, lekérdezhető vezérlés került, többféle érzékelővel támogatott önszabályozó működési üzemmódokkal.

Az egyedülálló easyControls KWL® vezérlési technológia teljes szabadságot nyújt, mivel akármilyen böngészőt futtató készülékről (okostelefon, tablet, okosTV, PC) egyformán használható. A megoldás további előnye, hogy platform független, azaz bármilyen operációs rendszeren (pl.: Windows, Android, iOS, Linux, stb.) futtatható.

Helyfüggetlen hozzáférés

Az easyControls segítségével akár otthon a fotelből, munkahelyről, vagy egy kávézóból legyen az bárhol a világban, lekérdezhetjük lakásunk légállapotát, módosíthatunk a szellőztetés ütemén, intenzitásán. Nem kell különféle vezérlő panelek kezelését megtanulni, használhatjuk saját megszokott eszközeinket, így sokkal magabiztosabban kezelve gépészeti rendszerünket. A korábbi gyakorlat így már a múlté, mikor is a készülékhez vagy annak fali kezelő eleméhez kellett elsétálni, hogy módosítást hajtsunk végre, amely a kényelmetlenségéből adódóan esetenként kevésbé takarékos és komfortos lakást eredményezett a túlszellőztetés vagy éppen az alulszellőztetés miatt.
 


Értékálló megoldás

Az információ technológia olykor bosszantóan gyorsan változik, és a ma megvett eszköz egy kis túlzással holnapra már elavultnak számít. Az easyControls segítségével azonban a Helios szellőztető berendezései követik a fejlesztéseket, és az épp most gyártott berendezéssel egy egyszerű szoftverfrissítés által egyenértékűekké válhatnak. További előnye, hogy egy internetes portál segítségével a higiéniai szempontból kiemelten fontos szűrőcserére, vagy esetleges hibákra – e-mailen keresztül – is figyelmeztet a berendezés.

Komfortos használat saját eszközzel


A Helios újgenerációs hővisszanyerős szellőztető berendezéseibe integrált automatika segítségével az eddigi nehézkes szellőztetés vezérlés könnyen elérhető, komfortos, a mai technikai szintnek megfelelő megoldássá fejlődött, amellyel akkor és annyit szellőztetünk, amennyi pont szükséges, a lehető legkevesebb energia felhasználásával.

További információ:
Web: www.helios.hu; www.frisshaz.hu; facebook.com/heliosventilatorok
Tel.: +36 (1) 425 3288
Kamleithner Budapest Kft. – A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top