Otthonok és Kertek

Szőnyegek ultra modern és retró, klasszikus lakásba is.

A kényelmes, meghitt, hangulatos és idilli lakások egyik titka a szép szőnyeg.
A szőnyeg, mely életre kelti otthonunkat, színt és kiegyensúlyozottságot visz a falak közé. Minden helyiséget megkoronáz, ezért érdemes tervezni vele.

Bármilyen szőnyeg kap egyszer helyet lakásunkban, harmonizálnia kell a bútorokkal, a lakástextilekkel, a színekkel. Egy szép natúr színű szőnyeg ugyanolyan ékessége lehet otthonunknak, mint egy gyönyörű, feltűnő, harsány színű szőnyeg. Lila, sárga, narancs, zöld, vagy kék, ne fosszuk meg magunkat a szőnyegek áldásos tulajdonságaitól.
A szőnyeg minden helyiségben remek burkolati és dekorációs elem, aminek több előnyös tulajdonsága is van: Egyrészt növeli a komfortérzetet, másrészt tökéletes hangszigetelő és hőszigetelő is.

Lakásunk minden pontján elhelyezhetünk egy szép szőnyeget. A nappali, a hálószoba, a fürdőszoba, az előtér, a folyosó, a gardrób, a gyerekszoba, de még az erkély is kaphat egy puha műfű szőnyeget.

Annak, aki szeretne inspirációkat kapni szőnyegvásárlás előtt, tekintse meg az alábbi webáruház szép szőnyegeit.

A szőnyegek mindig feldobják otthonunk hangulatát, sőt, minden olyan teret, ahol melegburkolat mellett döntünk. Edzőterem, szálloda, irodák, közösségi terek, stb. tökéletesítői.

Ez a bordó színű, rojtos szélű klasszikus szőnyeg 6 méretben is elérhető, ami igazi elegáns bájt kölcsönöz az ott élők számára. Anyaga nem túl vastag, könnyen tisztítható, mégis meleg, puha felületű. A klasszikus szőnyegekben van valami rendkívüli, valami megmagyarázhatatlan, érzelmes különösség. Egyszerűen imádjuk!

klasszikus szőnyeg nem csak a régi bútordarabokkal párosítható. Ma, a modern lakáskultúrában a hangsúly az összhangon és a harmónián van, de hogy milyen módon érjük ezt el, mondhatni mindegy. A fenti képen látható klasszikus szőnyeg a minimalista stílus mellett is gyönyörű, hiszen megtöri az egyszínűséget és egyszerűséget.

Kecsegtetőek a modern szőnyegek is, azok közül is a shaggy szőnyeg az, ami a legnépszerűbb.
A föld színek, a barna, bézs, krém, sötét és világos árnyalatai olyanok, melyek szinte minden dizájn hangulatához tökéletesek. Egy bézs, barna shaggy szőnyeggel nem nyúlhatunk mellé, ha szőnyeg vásárlásán gondolkodunk és tanácstalanok vagyunk. Mind a világos, mind a sötét lakberendezési tárgyak mellé választható.Roppant mód kedveljük a szürke színt is. A 2020-as és a 2021-es években még mindig az egyik legnépszerűbb a lakberendezési trendek között. A szürke szőnyeg és a szürke színek alkalmazása a lakberendezésben viszont egy dolgot megkövetel: ne legyen egyhangú. Keverjünk bele színes dekorációkat, lakástextileket, függönyöket, hogy ne legyen túl merev az egész. Íme, a 7 legjobb szín, amely a szürke árnyalataihoz csodásan kombinálható:

  • Zöld
  • Kék
  • Púder
  • Sárga
  • Fekete
  • Lila
  • Piros

Ha szürke szőnyeget helyezünk a nappaliba, vagy a hálószobába, akkor érdemes vidám színű díszpárnával, vagy ágytakaróval, függönnyel megtörni a hangulatot.

Szőnyeg nélkül egy lakás nagyon barátságtalan. Szép szőnyegekkel viszont komfortos, családias, szívélyes atmoszféra fogadja az ott élőket.

Szőnyeg webáruház: www.szonyegjoaron.hu
Telefon: 06305092418
E-mail: info@szonyegjoaron.hu

 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top