Otthonok és Kertek

Tágas családi otthon érdekes részletekkel

Négy fős család 137m2-es otthonát rendezte be a neves belsőépítész, természetes anyagokat, fát, rattant kombinálva színes csempékkel, etnikus motívumokkal. A gyerekszobák a lakás egyik oldalán, a szülők hálószobája távol, a másik oldalon találhatók, középen a nyitottra tervezett, tágas konyha, étkező és nappali zónákkal.

A tulajdonosok kényelmes, funkcionális konyhát és a lakótérbe bevont, beépített erkélyt szerettek volna.

A tervezés legnagyobb kihívása a közösségi tér kialakítása, a konyha, nappali és étkező nyitott elrendezésű kombinálása volt.

Bár a tér nyitott, egy széles teherhordó oszlop térelválasztóként funkcionál, két részre osztva a helyiséget. Az erkélyt a hálószobához csatolták, dolgozó zónát rendeztek be az extra területen, mely szükség szerint függönnyel leválasztható.

A dekoráció alapja világos, több erős színt, mintás csempét, tapétákat alkalmazva a díszítésben.

A színpalettában tengerparti nyaralásokat is megidéztek kék, türkiz, zöld, sárga árnyalatokkal, növénymintás tapétákkal, felfüggesztett rattan fotelekkel, sok növénnyel, trópusi teakfa elemekkel a “vizes” helyiségekben.

Fontos volt, hogy ne terheljék túl az enteriőröket az erős színekkel vagy éppen a mintákkal, ezért a háttér mindenhol világos.

A bútorok kb. 70%-a egyedi rendelésre készült, így könnyen tudták megvalósítani az elképzeléseket.

Forrás: lakbermagazin.hu

Lakberendező: Margarita Sivukhina; Fotók: Ivan Sorokin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top