Otthonok és Kertek

Tágas, modern rezidencia

München külvárosában található a nemrégiben Stephan Maria Lang által tervezett családi ház egy négygyermekes család számára.

Az ügyfél 4 gyerekkel és egy kutyával, egy klasszikus, modern rezidenciát kívánott München külvárosában. Az utcáról a garázson keresztül mehetünk be az udvarra.

A hatalmas északkeleti irányú, fényszűrő üveghomlokzat nyitott lépcsővel határozza meg a belépési helyet.A földszint egy nyitott konyhával, étkező- és lakóterülettel nyílik a kertre, valamint 2 szélesen fedett terasz, kandallóval. A felső emeleten található a gyermekek számára kialakított hálószoba és egy különálló szoba a szülők részére. Az alagsor fedett medencével, wellness és szolgáltató szobákkal rendelkezik.A kiterjedt terasztetők menedéket biztosítanak ahhoz, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre a szórakozáshoz, a beltéri és kültéri élethez, sok baráttal.

Az egész házban megpróbáltunk egy egyszerű, de kifinomult anyag- és színkoncepciót használni. Fehér falak, fa tölgyfa padló és helyi mészkő a fürdőszobákhoz. A pontosan kidolgozott részletek érzékeny luxus hangulatot idéznek elő.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top