Otthonok és Kertek

Takarítás új szinten: hatékonyan, vegyszerek nélkül

Mindannyian szeretnénk, ha otthonunk mindig üde és ragyogóan tiszta lehetne, azonban ennek a megteremtése általában sok, fáradtságos munkával jár.

Most egy olyan takarítóeszközt mutatunk be, ami amellett, hogy megkönnyíti a tisztaság és a frissesség fenntartását otthona minden szegletében, környezetbarát és pofonegyszerű használni. Ismerje meg az EcoLux Neo száraz gőztisztító gépet:

Egyetlen gép minden helyiséghez

A konyhában több felületen is hatékonyan használhatja az EcoLux Neo gőztisztítót: például tűzhely, mosogató, lefolyó, páraelszívó. Mi most mégis s sütő tisztítását emelnénk ki: hiszen a sütő kitakarításakor használt agresszív vegyszereket szinte lehetetlen 100%-ban eltűntetni onnan – így minden, amit használtunk, később a sülő ételekben landolhat. Egészségesebb választás, ha a gőz erejével, hasonló hatékonysággal távolítjuk el a lerakódott szennyeződéseket.

A fürdőszobában a karcolásmentesen, mégis hatékonyan használható kis körkefének köszönhetően egyszerűen, vegyszerek nélkül varázsolhatjuk csillogóvá a csaptelepeket, fürdőkádat. A kis fúvófejjel könnyedén, súrolás és görnyedezés nélkül tisztíthatjuk meg a csempék közötti fugát, akár eredeti színét is visszaszerezve.

Az ablakok tisztításához külön kiegészítőt fejlesztettünk: gyémánt alakú, mozgó fejének köszönhetően a sarkokat is könnyedén elérhetjük. A magasabb részek sem jelentenek akadályt, ha használatba vesszük a praktikus hosszabbító csövet is.

Az EcoLux Neo száraz gőztisztítóval a nappaliban függönyeinket, szőnyegjeinket, kárpitozott bútorainkat is felfrissíthetjük: segít eltüntetni a foltokat és megújítja textileink színét. Győződjön meg róla Ön is, próbálja ki ingyen, saját otthonában!

Miért az EcoLux Neot válassza?

Egyszerű és biztonságos kezelés

Mivel gőzzel működő gépről beszélünk, jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy vajon biztonságos-e a használata, nem fogom-e megégetni magam? Az EcoLux Neo gőztisztítót a legújabb biztonsági előírások figyelembevételével terveztük meg az Önök védelme érdekében. Kezelése egyszerű, a gép folyamatosan jelez nekünk a víztartály telítettségéről és az alkalmazandó gőz erősségéről is.

Praktikus kialakítás

Nagyméretű tartályának köszönhetően az EcoLux Neo gőztisztítót sokáig tudjuk használni újratöltés nélkül is, azonban így a gép súlya is megnő – ezt ellensúlyozandó a testet kerekekkel, hosszú zsinórral és extra toldócsővel láttuk el, hogy ne kelljen emelgetnünk a gépet akár otthonunk legmagasabb pontjainak elérésekor sem.

Újratöltés gyorsan, használat közben is

Számos gőztisztítót le kell hűteni újratöltés előtt, majd megvárni, amíg újra megmelegíti a pótolt vizet, ami rendkívül időigényes. Ennek kiküszöböléséhez az EcoLux Neot dupla tartállyal láttuk el: az egyik tartályba töltjük a hideg vizet, majd a másik tartályba a gép automatikusan átszivattyúzza azt és felmelegíti a megfelelő hőmérsékletre, használatra készre. Így bármikor, takarítás közben is lehet pótolni a vizet, időveszteség nélkül.

Használja egyszerűen csapvízzel

Az EcoLux Neo gőztisztítóhoz nem kell külön desztillált vizet beszerezni! Speciálisan kialakított vízkőtlenítő tartályának köszönhetően nem kell aggódnia a gép vízkövesedése miatt. A felgyülemlett vízkövet egyszerűen kiöntheti a tartály leeresztésével, amelyre általában csak több havonta van szükség.

Próbálja ki egy ingyenes alkalommal Ön is még a tavaszi nagytakarítás előtt, és szerezze be időben a tavaszi nagytakarításhoz!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top