Otthonok és Kertek

Társalgó zóna kialakítása

A zajos város kis oázisai.

Hangulatos és nagyon kompakt teraszok, melyeket többfunkciós társalgóvá alakítottak, ahol kényelmesen élvezhető a természeti szépség.

A helyet gondosan elkülönítették de mégis egyben van a lakótértől, ahol a vendégekkel kényelmes tartózkodási helyet alakíthatunk ki.

Akár főzési és étkezési lehetőséggel az aktív pihenés mellett. Különleges hangulatot teremt a lézeres megvilágítás. Az alagsorban borospince jelenléte lehetővé teszi, hogy ésszerűen minden teret kihasználjunk.

A szomszédoktól sövény gondoskodik az elszigeteléstől, és gondosan ápolt gyep áll a gyerekek rendelkezésére. Természetes anyagok felhasználásával készült, mint fa, kő és sok növényzet kombinációja.

A természettudomány és a textúra harmonikusan egyesül egymással, különleges szépséget kap a fény és az árnyék, mely az éjszakai megvilágításból ered.

A SVOYA stúdió betonpanelei gazdag, nem túl tágas részleteket adnak a helyhez. A színezett üveg és a tető lehetővé teszi, hogy még a forró délutánon is kényelmes környezetet teremtsenek a szabadban.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top