Otthonok és Kertek

TELJES ÉRTÉKŰ FŰTÉSNEK TEKINTHETŐ AZ INFRAFŰTÉS

Napjainkban már nagyon megosztó téma lett az, hogy milyen fűtést válasszon az ember, hogy ha lakásfelújítás vagy ház építés előtt vagy közben van.

Érdemes először is azt figyelembe venni, hogy a hagyományos gáz alapú fűtések már nem mondhatóak korszerűnek. A rezsiválság csak ront továbbá a megtérülési arányokon is. Egy gáz alapú fűtési technológia esetében költeni kell a gázkazánra, a gázvezetékekre, a fűtés vezetékekre, a vízhálózatra, a radiátorokra, a burkolatra, a kéményre és még sorolhatnánk.

A Jobbfólia infrafűtési technológiája esetében a telepítés nem vesz igénybe 2-3 napnál többet. Nem szükséges különösebb engedélyeztetésen átesni, illetve akár még a laminált padló alá is elrejthető a fűtő fólia.

A gázkazánokat éves szinten felül kell vizsgálni. Ez nem csak hogy költséges, de az esetlegesen meghibásodások esetén még időigényes is, mire az adott alkatrész megérkezik és beszerelésre kerül.

A Jobbfólia infrafűtési technológiája lényegében nem igényel karbantartást. Mivel nincsenek kopó alkatrészek a hagyományos gáz alapú fűtési rendszerekkel ellentétben, így nem igényel éves karban tartást vagy szakmai átvizsgálást.

Abszolút környezetbarátnak és pénztárca kímélőnek mondható, ami a gázalapú fűtésekre kicsit sem igaz.

Ha Ön lakás felújítás előtt áll, esetleg teljesen új ingatlant épít akkor mindenképpen keresse fel a jobbfolia.hu weboldalt és erősen javasoljuk, hogy fáradjon be személyesen a Jobbfólia bemutató termébe, ahol részletesen be vannak mutatva a technológia részei és egyéni tanácsadást kaphat az ingatlanával kapcsolatban.

A Jobbfólia hivatalos weboldalán a jobbfolia.hu-n igényelhet ingyenes fűtéstervet, mely a legtöbb cég esetében több 10 ezer Ft lenne.

www.jobbfolia.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top