Otthonok és Kertek

Terasz Dekor

A nyár kétség kívül az év legalkalmasabb időszaka, hogy egy fárasztó nap végén a saját otthonunk teraszán töltődjünk fel .Van egy testvérpár, Mihalik Lajos és Mihalik Zoltán akik fejükbe vették, hogy a lehető legtöbb teraszt kizöldítsék és berendezzék.

Az új vállalkozásukról az egyik  alapítót és a cég marketing feladataival valamint az értékesítéssel  foglalkozó Mihalik Zoltánt kérdeztük:

„A Terasz Dekor gondolata 2019-ben született meg a fejünkben. A kertészet és növények világában otthonosan mozgó testvérpár vagyunk. Az egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kertészmérnök és a marketing területén sikeresen tevékenykedő duónk útja egyértelműen vezetett vállalkozásunk létrejöttéhez. Hitvallásunk, hogy a jövő zöld, ami a mi értelmezésünk szerint azt jelenti, hogy növény kerül minden teraszra, illetve kivirágzik az összes balkon tavasszal. Szeretnénk minél több zöld elképzelés megvalósulásában részt venni, valamint segítséget nyújtani professzionális teraszberendezéseinkkel és elhivatott hozzáállással partnereinknek a vágyott környezet kialakításához. Az elképzeléstől a megvalósításon át magánszemélyeknek és üzleti partnereknek kínálunk komplett szolgáltatást.”

Arra a kérdésre, hogy kiknek kínálják szolgáltatásaikat, három szegmenst is említett Zoltán:

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
 „Hiszünk annak a létfontosságában, hogy a hétköznapi rohanás és munka után kell egy hely, ahol az ember megpihenhet és feltöltődhet. Miért ne lehetne ez az otthoni teraszunkon, ahol a kényelem és nyugalom megteremtése mellett hozzájárulhatunk akár a világ zöldítéséhez is. Ha szeretné  valaki a teraszát berendezni saját igényeinek megfelelően, legyen szó közös családi programról, kikapcsolódásról a szabadban vagy stresszmentes lazításról, akkor a legjobb helyen jár.  Ha nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, lépjen velünk kapcsolatba! Együtt megtaláljuk az ideális megoldást.”

GASZTRO TERASZOKNAK
„A vendéglátásban a kifogástalan kiszolgálás mellett komoly szerephez jut a hangulatos és kényelmes berendezés is. Arra törekszünk, hogy az egyedi igények felmérése után megtaláljuk azokat a kellékeket és növényeket, amelyek megteremtik a terasz tökéletes miliőjét a vendégek számára.”

INGATLANFEJLESZTŐKNEK
„Egy ingatlan értékét semmi nem növeli jobban, mint egy szépen megtervezett és megépített kert, ami a ház koronája, ékes dísze. Nem szabad azonban elfeledkezni a lakás egy másik nagyon fontos részéről, a teraszról, amit berendezhetünk zöld oázisnak. Amennyiben szeretne az új építésű ingatlan vásárlóinak prémium szolgáltatást nyújtani, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha berendezett terasszal kínálná eladásra az ingatlanát, az elképzeléstől a megvalósításon át kínálunk komplett szolgáltatást üzleti partnereinknek.”

Elérhetőségek:
e-mail: info@teraszdekor.hu
web: https://www.teraszdekor.hu/
Facebook:  https://www.facebook.com/teraszdekor
Instagram: @teraszdekor
mobil: 06 20 245 37 20

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top