Otthonok és Kertek

Teraszos ház Hollandiában

Egyszintes luxuslakás, amely modern és kifinomult hangulatot áraszt. A zöldellő erdő közepette a ház minimalista megjelenését a Thermory Kőrisfa burkolatok, kőburkolatok és az üvegfelületek elegáns kombinációja emeli ki.

Az építészcsapat a természetes fény, a térbeli élmény és a különleges anyaghasználat iránti szenvedélyének köszönthetően exkluzív, modern és hangulatos enteriőrt álmodott meg. A csapat olyan innovatív és vonzó dizájn megoldásokra törekszik, amelyekben a hagyományos struktúrák szépsége és erőssége összefonódik a modern technikákkal és kortárs ötletekkel. Ehhez kiváló megoldást jelentenek a hőkezelt burkolatok.

Az amsterdami luxus otthon tökéletesen illeszkedik környezetébe, modern és kifinomult hangulatot áraszt. A nagy ablakokkal felszerelt villát körbe öleli a táj, így a természettel való érintkezés élménye garantált.

A központban kialakított terasz magasabb szintre emeli a beltéri-kültéri életérzést, és biztosítja, hogy a napfény átjárja az otthont. A Thermory kőris burkolatok felhasználása bel és kültéren egyaránt meleg, otthonos megjelenést kölcsönöz az épületnek, miközben gyönyörű kombinációt alkot a kerttel.

A kifinomult hőkezelt faanyagok használata minőségi és fényűző karaktert kölcsönöz a villának. A ház tiszta és finom anyagokkal van felszerelve. A téglafal kiemeli a ház vízszintes vonalait, amit az ablakok törnek meg. A fényűző kőrisfa mennyezet és a thermowood kőris homlokzatburkolatok, a Thermory hollandiai forgalmazójával szoros együttműködésben készültek.

A teraszos ház második helyezett lett a Thermory Design Awards 2022 Interior kategóriában.

Magyarországi forgalmazó:
Thermory Magyarország
9024 Győr, Baráti út 1.

www.thermowoodmaster.hu

Építész és kivitelező:
BNLA architecten – Hollandia

Év
2021

Termék
BENCHMARK THERMO-KŐRIS C4J Pac System

Helyszín:
AMSTERDAM, HOLLANDIA

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top