Otthonok és Kertek

Természetes wellnessélmény otthonában!

Hiába vált az aktív pihenés részévé a rendszeres gyógyfürdőzés vagy a hétvégi wellness, a pandémia ideje alatt ezeknek is búcsút inthettünk. A saját fürdőszobánkat azonban könnyen kellemes wellness-szigetté varázsolhatjuk, ha kerti medence vagy a szauna építése nem kivitelezhető.

Online munka és relaxáció

A pandémia egyik legkedvezőtlenebb hatása, hogy számtalan társadalmi kapcsolat csökkent minimálisra, munkakapcsolatok, barátságok szűntek meg pillanatok alatt. Mindenki reménykedett a rövid karanténidőszakban, és ezalatt a kikapcsolódás kimerült az online előadásokon való részvételben, a különböző podcastek meghallgatásában és tárlatvezetések végig nézésében. Ennek ellenére sokan voltak azok, akik nem akarták a bezártságot élménymentesen tölteni otthonukban, így lakásuk/házuk felújítása mellett döntöttek.

Kikapcsolódás a fürdőszobában

Nem érdemes elkeseredni akkor sem, ha nincs elég négyzetméterünk a finn szaunához vagy zöldfelületünk a vágyott medencéhez: sok beltéri megoldás már simán felveszi a versenyt a kültériekkel. Egy gondosan kiválasztott Wellis hidromasszázskáddal például elfelejthetjük a szezonalitást: évszaktól függetlenül használható, zimankóban melegedésre, kánikulában hűsölésre – akár az év minden napján.

Ha kényeztető pillanatokat szeretnénk átélni a fürdőszobánkban, érdemes körülnézni a Wellis szaniter kínálatában. Vegyük szemügyre legújabb termékeit, az exkluzív, kagylóalakú, szabadon álló kádakat, melyek minden este feltöltődést nyújtanak, vagy éppen az esőztetővel ellátott zuhanypaneleket, amelyekkel akár a trópusokon is érezhetjük magunkat. Ezeknek köszönhetően „A természet élményét” a fürdőszobában is átélhetjük szoba -, vagy repjegy foglalása nélkül.

Nem tudhatjuk, mikor tudunk újra korlátozások nélkül pihenni, ezért érdemes hosszútávon abban gondolkoznunk, hogyan tudunk kikapcsolódni otthonunkban is. Egy-egy hosszúra nyúlt munkanap után merüljünk el az egyedileg kialakított Wellis élményközpontunkban és élvezzük a víz gyógyító és pihentető hatását!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top