Otthonok és Kertek

Természetesség és kényelem – 2020 lakberendezési trendjei

Az idei év lakberendezési irányzatai egyfajta visszatérést jeleznek a természethez mind színekben, mind pedig alapanyagokban. A minimalista stílust felváltja a látványosabb „maximalista” design. De emellett nem tűnik el az indusztriális stílus sem. A TEAKhome termékkínálatával mindez könnyen megvalósítható, hiszen designereink eddig is a természetes anyagok használata mellett kötelezték el magukat.

Biofília design
A természetes anyagok, mint a tömörfa vagy kő, egyre hangsúlyosabbá válnak a belső terekben, mivel az ember igénye a természettel való harmónia visszaállítására manapság különösen erős. A természetes környezet pozitív hatással van a közérzetre, növekszik a teljesítmény, csökken a stressz. Ezt a hatást tovább erősíti a tágas, napfényes belső terek kialakítása is. Tömörfa bútort a lakás bármelyik helyiségébe választhatunk, beleértve a fürdőszobát is, hiszen a teakfa anyagában vízálló. Egy tömörfa bútor sokkal több egyszerű design elemnél: olyan bútordarab, ami az életünk részévé válik. A kő és márvány mosdóink egyre nagyobb népszerűsége is mutatja a természetesség utáni vágyat. Egy kőmosdó azt az érzést kelti, mintha egy csobogó patakban mosnánk kezet.

Környezettudatosság
Előtérbe került a fenntarthatóság kérdése a lakberendezésben is. A TEAKhome filozófiájának is fontos része, hogy ellenőrzött, fenntartható forrásból származó vagy újrahasznosított anyagból készítsük a bútorainkat.

Az év színe a klasszikus kék
Bár a 2020-as év színének a klasszikus kéket választották, mellette a földszíneknek és a  nőies, pasztell árnyalatoknak is szerep jut. Bátran válasszunk sötét színárnyalatokat, akár a feketét is, mert jól kombinálható a világosabb színekkel és a natúr fával, ami tökéletes kontrasztot teremt, mégsem válik nyomasztóvá.

Textúrák, nemes anyagok kombinálása
Népszerűek maradnak a geometriai minták, de a vibráló, színes virágmintás tapéták is meghatározóak 2020-ban. A színek, formák, textúrák kiemelt jelentőséget kapnak, amihez a különböző tömörfa bútorok tökéletesen illeszkednek, hiszen minden faanyag más és más árnyalattal és erezettel (sőt illattal) teremt különleges enteriőrt. A férfiasabb, indusztriális stílus továbbra is reneszánszát éli. A nyers, ipari anyagok mint a beton, kő vagy fém nagyszerűen kombinálhatóak a valódi fával. A TEAKhome-nál széles a paletta a teakfától a rózsafáig vagy a mahagónitól a tölgyig. Ismerje meg kínálatunkat, és vigye be a természet egy darabkáját az otthonába!

Keresse fel webáruházunkat:

www.teakhome.hu
Bemutatóterem: 8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99/C
Elérhetőség: +36-20-9454-458
 

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top