Otthonok és Kertek

Tervezd, Használd, Szeresd- Küber, a minőségi konyhabútor

Felújítók, lakásépítők figyelem! Ha még nem vagy benne biztos milyen konyhát szeretnél, vagy ellenkezőleg, tetszik egy stílus, de nincs aki elkészítse, ragadd meg az alkalmat, és keresd fel a Küber bútor ügyfélszolgálatát.

Nincs is jobb dolog egy készre tervezett konyhánál. Hátradőlve nézni, ahogy egy profi csapat mindent megtervez az első skicctől kezdve a beépítésig. Nem érdemes egyedül bajlódni a konyhád megtervezésével, mert a végén sokkal többe fog kerülni, mint amire számítottál és nem biztos, hogy úgy fog kinézni, ahogy azt megálmodtad.

A Küber csapata Magyarország elit gyártói közé tartozott nem csak tervezte, de le is gyártotta bútorait.

Miután felmerült az együttműködés lehetősége a konyhabútorokat gyártó német Nobiliával, fő profiljuk a tervezés maradt, a gyártást Németországban végzik, így gyakorlatilag a tudásukat ötvözik a német minőséggel. Konyhabútoraikra 5 év garanciát vállalnak.

A cég előnye, hogy minden lépést hozzáértő, kreatív szakemberek végeznek, akiknek már van gyakorlatuk a konyha kialakításában, megtervezésében. A megrendelői igény számukra elsődleges, nincs olyan megbízás, amit ne tudnának teljesíteni.

A Küber azoknak való, akik kedvelik a modernebb, letisztultabb, esetleg minimálra hajazó konyhákat. Akik nem szeretnek tömegárut venni, vagy nem standard méretekben gondolkoznak, esetleg olyan megoldásra van szükségük, amire nincs kész javaslat.

A saját tervezésű bútor mindig szélesebb spektrumon mozog,  hiszen a megrendelő dönti el, hogy leendő szekrénye milyen mély, milyen széles legyen, hova kerüljön.

A Küber nem csak az új dizájnokat, de a trendet is követi, akár színben, akár frontban, vagy munkapultban. Minden évben megújuló választékkal készülnek, követve a technikai újításokat, innovatív megoldásokat.

A világítással sincs probléma, mert legyen szó spotlámpáról, különleges világításról,  vagy hangulatfényről, a tervezői csapat mindenről gondoskodik.

A bútoron túl, sok konyhai eszköz is megvásárolható, beszerezhető, így garantáltan a stílusnak megfelelően lehet felszerelni a helységet.

Web: www.kuber.hu

E-mail: hello@kuber.hu

Tel.: 0670 885 96 70

Bemutatóterem: 1143 Bp., Egressy út 10.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top