Otthonok és Kertek

Tisztelt Háziasszony!

Ússzon fényárban a konyha, lásson a konyhában, legyenek szépek a hússzeletek és főleg ne vágja el a kezét!

Mindezt tegye úgy, hogy közben ne kelljen azért aggódnia, hogy az erős fény magas villanyszámlával fog járni!
Válassza a Leddiszkont.hu ledes konyhapult megvilágításai!

A következő megoldások közül választhatnak:

Felső szekrény alja:
1, a legegyszerűbben felszerelhető a bútorvilágító, ezt csak bekell kötni a hálózatba és már működik is! Saját kapcsolóval rendelkezik! Kapható 30, 60 vagy 120 cm kivitelben, már 2290 forinttól! A Life Light Led bútorvilágítói extra fényerővel rendelkeznek, 760-1520-3000 lumen, viszont a fogyasztásuk csak 10-32W! Figyelem a gyenge fényű, 300-500 lumenes mellett simán elvághatja a kezét! Akinek még nagyobb fényre van szüksége, annak ajánljuk a vízálló Tri-proof lámpáinkat, 60/120 cm, 1500/3600 lumenes kivitelben!
2, led szalag, aminek az előnye, hogy korlátlan lehetőség van a variálására! Önmagában is felrakható/ ebben az esetben csakis az IP65, vízálló jöhet szóba!/, akár már 5 centi hossztól is felrakható. Amennyiben tényleg látni is akarnak, akkor itt a 1000 lumen/M-nél erősebb szalagra lesz szükség, fogyasztása 9-20W, már 1090 forinttól! Az olcsó, 200-500 forintos dekor szalagok, a gyenge fényük miatt nem alkalmasak konyhapult megvilágításhoz!
A led szalaghoz szükség lesz tápegységre, kapcsolóra és kapcsolós vezérlőre is! A led szalag vezérlővel tud fényerőt is szabályozni! Már kapható a legújabb érintés nélküli kapcsolónk is! Csak dugja össze az elemeket, szakembert és forrasztást nem igényel!
3, led szalag + alu sín, csak igényeseknek! Kapható beépíthető /ehhez ki kell marni a bútort!/, vagy kétoldalas ragasztóval esetleg csavarral felszerelhető kivitelben! Amennyiben sok a pára, akkor érdemes felszerelni az IP65, vízálló kivitelű alu sínünket! A szalag és a sín minimum 1 méteres darabokban vehető meg, de vágható kisebbre is! A maradékot felhasználhatják egyéb helyekre! Alusínek már 790 forinttól kaphatóak!

Felső szekrény teteje:
Ide 3-8 db 500 lumen feletti spot égőt javaslunk, szűk, 38°-os szórásszögűt, amivel szép, kör alakú megvilágítást kapunk! Amennyiben a meglévő 12V rendszert kívánja kicserélni, akkor a tápegységet is ki kell! Ellenkező esetben a led tönkre megy! Led Power spot égők már 599 forinttól! A spot égőhöz szükség lesz kerethez is, spot keretet innen tudnak választani az egyszerűtől a vízálló kivitelűig, már 440 forinttól! Már kapható az extra vékony spotégő+ keret egyben, billenthető kivitelben, az 5W, 500 lumen csak 990 Ft!

Különleges megoldások:
1, Amennyiben a felső szekrényen átlátszó üvegajtó van, akkor belülre szereljenek üveg polcot, ami mögé belehet tenni led szalagot és így az egész polc világítani fog!
2, Amennyiben az alsó szekrény magas fényű MDF lapból van, akkor meg lehet világítani RGB szalaggal, a konyhapult aljára szerelve és így a szekrénynek változhat a színe!Balesetvédelem: Csak a Leddiszkont.hu írja ki, hogy a ledes világításainak nem vibrál a fénye! Ez a vibrálás a stroboszkóp hatás, ami amellett, hogy a koncentrációképességet csökkenti, fárasztja a szemet és fokozott baleseti veszélyhelyzetet teremt forgó konyhagépeknél! Tehát itt tilos alkalmazni a vibrálós fényeket!

Fontos: a konyhapult világításnál led világítás színének a kiválasztása:
A 2700 kelvin meleg fehér adja vissza legjobban a hús színét.
A 4000 kelvin nap fehér egy semleges szín.
A 6000 kelvin hideg fehéret pedig elsősorban, modern ezüst, technós bútoroknál alkalmazzuk!

Kellemes főzést kíván, az eddigieknél sokkal több fénnyel és mini áramszámlával!
Leddiszkont.hu csapata.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top