Otthonok és Kertek

Tisztelt Háziasszony!

Ússzon fényárban a konyha, legyenek szépek a hússzeletek és főleg ne vágja el a kezét!

Mindezt tegye úgy, hogy közben ne kelljen azért aggódnia, hogy az erős fény magas villanyszámlával fog járni!
Válassza a Leddiszkont.hu ledes konyhapult megvilágításai!
A következő megoldások közül választhatnak:

Felső szekrény alja: 

1, T5 fénycső, ezt a legegyszerűbb felszerelni, csak bekell kötni a hálózatba és már működik is! Saját kapcsolóval rendelkezik! Kapható 60 vagy 120 cm kivitelben, akár több is összedugható egy bekötéssel, már 2390 forinttól! A Life Light Led T5 fénycsövei extra fényerővel rendelkeznek, 850-1840 lumen, viszont a fogyasztásuk csak 8-18W! Akinek még nagyobb fényre van szüksége, annak ajánljuk a lapos 60/120 cm, 1600/3000 lumenes bútor világítónkat!

2, led szalag, aminek előnye, hogy többféle fényerejű és színhőmérsékletű szalag között választhat. Önmagában is felrakható/ ebben az esetben csakis az IP65 védettségű szalagot ajánljuk, ami víz- és porálló! Amennyiben tényleg látni is akarnak, akkor itt az 1000 lumen/M-nél erősebb szalagra lesz szükség, melyeknek fogyasztásuk 9-20W között van, már 1090 forinttól! Az olcsó, 200-500 forintos dekor szalagok, a gyenge fényük miatt nem alkalmasak konyhapult megvilágításhoz!

A led szalaghoz szükség lesz tápegységre, kapcsolóra vagy kapcsolós vezérlőre is, amivel tud fényerőt is szabályozni! Már kapható a legújabb érintés nélküli kapcsolónk! Csak dugja össze az elemeket, szakembert és forrasztást nem igényel!
3, led szalag + alu sín, csak igényeseknek! Kapható beépíthető (ehhez ki kell marni a bútort!), vagy kétoldalas ragasztóval esetleg csavarral felszerelhető kivitelben! Amennyiben sok a pára, akkor érdemes felszerelni az IP65, vízálló alu sínünket! A szalag és a sín minimum 1 méteres darabokban vehető meg, de vágható kisebbre is! Alusínek már 890 forinttól kaphatóak!

Felső szekrény teteje:
Ide 3-8 db 500 lumen feletti spot égőt javaslunk, szűk, 38°-os szórásszögűt, amivel szép, kör alakú megvilágítást kapunk! 12 voltos rendszer esetén nem elég csak a fényforrásokat cserélni, hanem a tápegységet is szükséges, különben a LED tönkre megy.
Led Power spot égők már 890 forinttól!
A spot égőhöz szükség lesz keretre is, amit a weboldalunkról tudnak kiválasztani az egyszerűtől a vízálló kivitelűig, már 490 forinttól!

Csak a Leddiszkont.hu írja ki, hogy melyik terméknek nem vibrál a fénye! Ez a vibrálás a stroboszkóp hatás, ami amellett, hogy a koncentrációképességet csökkenti, fárasztja a szemet és fejfájást is okozhat. Tehát a „nem vibrálós” fényforrásokat ajánljuk leginkább vásárlóinknak.
Fontos a LED világítás színének a kiválasztása:
a 2700 Kelvin (meleg fehér) színe mint a régi halogén lámpáké, sárgás fehér, ez adja vissza a legjobban a hús, illetve a ételek színét.
A 4000 Kelvin (közép fehér) se nem túl sárga, se nem túl kékes fehér, fénye erősebb a 2700 kelvinesnél.
A 6000 Kelvin (hideg fehér) színe kékes fehér, ez a legerősebb fényerejű a három színhőmérséklet közül.


Kellemes főzést kíván, az eddigieknél sokkal több fénnyel és alacsony áramszámlával!
Leddiszkont.hu csapata.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top