Otthonok és Kertek

Tisztelt Háziasszony!

Ússzon fényárban a konyha, legyenek szépek a hússzeletek és főleg ne vágja el a kezét!

Mindezt tegye úgy, hogy közben ne kelljen azért aggódnia, hogy az erős fény magas villanyszámlával fog járni!
Válassza a Leddiszkont.hu ledes konyhapult megvilágításai!
A következő megoldások közül választhatnak:

Felső szekrény alja: 

1, T5 fénycső, ezt a legegyszerűbb felszerelni, csak bekell kötni a hálózatba és már működik is! Saját kapcsolóval rendelkezik! Kapható 60 vagy 120 cm kivitelben, akár több is összedugható egy bekötéssel, már 2390 forinttól! A Life Light Led T5 fénycsövei extra fényerővel rendelkeznek, 850-1840 lumen, viszont a fogyasztásuk csak 8-18W! Akinek még nagyobb fényre van szüksége, annak ajánljuk a lapos 60/120 cm, 1600/3000 lumenes bútor világítónkat!

2, led szalag, aminek előnye, hogy többféle fényerejű és színhőmérsékletű szalag között választhat. Önmagában is felrakható/ ebben az esetben csakis az IP65 védettségű szalagot ajánljuk, ami víz- és porálló! Amennyiben tényleg látni is akarnak, akkor itt az 1000 lumen/M-nél erősebb szalagra lesz szükség, melyeknek fogyasztásuk 9-20W között van, már 1090 forinttól! Az olcsó, 200-500 forintos dekor szalagok, a gyenge fényük miatt nem alkalmasak konyhapult megvilágításhoz!

A led szalaghoz szükség lesz tápegységre, kapcsolóra vagy kapcsolós vezérlőre is, amivel tud fényerőt is szabályozni! Már kapható a legújabb érintés nélküli kapcsolónk! Csak dugja össze az elemeket, szakembert és forrasztást nem igényel!
3, led szalag + alu sín, csak igényeseknek! Kapható beépíthető (ehhez ki kell marni a bútort!), vagy kétoldalas ragasztóval esetleg csavarral felszerelhető kivitelben! Amennyiben sok a pára, akkor érdemes felszerelni az IP65, vízálló alu sínünket! A szalag és a sín minimum 1 méteres darabokban vehető meg, de vágható kisebbre is! Alusínek már 890 forinttól kaphatóak!

Felső szekrény teteje:
Ide 3-8 db 500 lumen feletti spot égőt javaslunk, szűk, 38°-os szórásszögűt, amivel szép, kör alakú megvilágítást kapunk! 12 voltos rendszer esetén nem elég csak a fényforrásokat cserélni, hanem a tápegységet is szükséges, különben a LED tönkre megy.
Led Power spot égők már 890 forinttól!
A spot égőhöz szükség lesz keretre is, amit a weboldalunkról tudnak kiválasztani az egyszerűtől a vízálló kivitelűig, már 490 forinttól!

Csak a Leddiszkont.hu írja ki, hogy melyik terméknek nem vibrál a fénye! Ez a vibrálás a stroboszkóp hatás, ami amellett, hogy a koncentrációképességet csökkenti, fárasztja a szemet és fejfájást is okozhat. Tehát a „nem vibrálós” fényforrásokat ajánljuk leginkább vásárlóinknak.
Fontos a LED világítás színének a kiválasztása:
a 2700 Kelvin (meleg fehér) színe mint a régi halogén lámpáké, sárgás fehér, ez adja vissza a legjobban a hús, illetve a ételek színét.
A 4000 Kelvin (közép fehér) se nem túl sárga, se nem túl kékes fehér, fénye erősebb a 2700 kelvinesnél.
A 6000 Kelvin (hideg fehér) színe kékes fehér, ez a legerősebb fényerejű a három színhőmérséklet közül.


Kellemes főzést kíván, az eddigieknél sokkal több fénnyel és alacsony áramszámlával!
Leddiszkont.hu csapata.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top