Otthonok és Kertek

Többfunkciós szőnyeg – használd, amire csak szeretnéd, ahol csak szeretnéd!

A szőnyegek otthonunk csodaszép dekorációs elemei, melyek annak hangulatát és komfortosságát nagyban befolyásolják. Szeretjük őket, kiválasztásuk azonban okoz néha egy kis fejtörést.

Alapos megfontolás előzi meg, hogy milyen színű, méretű, anyagú szőnyeg kerüljön a fürdőszobába, a folyosóra, a nappaliba és a gyerekszobába? A többfunkciós zöld szőnyeg jó választás, azt szinte bárhová alkalmazhatjuk, csupán a méretekre kell figyelni. Egy kisméretű többfunkciós szőnyeg már rögtön az előszobát is elfoglalhatja, de a különböző terek összekötő szőnyegeként is zseniális alkalmazási lehetőségeket rejt.

A többfunkciós szőnyeg minden szoba éke lehet. Nappali, hálószoba, gyerekszoba, előszoba, dolgozószoba, vendégszoba, stb., a család minden tagja számára maximális komfortérzetet biztosít.

Oké, de mitől többfunkciós egy szőnyeg?

Attól, hogy olyan anyaga és mintája van, ami bárhová beilleszthető a lakáson belül.
Ez a gyönyörű kék szőnyeg például pont ilyen:

A modern mintázatú többfunkciós szőnyeg a kamaszok gyerekszobájába is tökéletes választás, de ugyanolyan jól mutat egy modern nappaliban, mint az étkezőben. Nincs meghatározva, hogy csak bizonyos helyiségekben, szobákban használható, oda illesztjük, ahová szeretnénk.
Íme, erre egy példa:

Ez a kék árnyalataiban tündöklő szőnyeg minden lakást megszépít, lakják azt fiatalok, vagy idősebbek. Polipropilén anyaga játszi könnyedséggel porszívózható, ha pedig egyéb szennyeződés éri, nedves törlővel pillanatok alatt letörölhető róla.

A Freesia kék szőnyeg letehető az étkezőbe is és a hálóba is, ez már nem mondható el egy shaggy szőnyegről, a takarítása miatt. A többfunkciós szőnyeg puhasága, selymes érintése minden helyiségben kényezteti talpainkat, s ha még rá is fekszünk, az egész testünket elkápráztatja. Jó érzés télen a padlófűtés melege mellett lekucorodni egy vastag, puha, langyos szőnyegre.

Egy modern szőnyeg minden ízlésvilághoz beszerezhető, minden színben, mintázatban. A lenti képen látható színes szőnyeg mind a nők, mind a férfiak és a kamasz gyermekek szőnyege is lehetne. Kellemes színösszeállítása a lakás bármelyik szobájában megállja a helyét. Jó ízlésről és stílusosságról árulkodik.

Íme, egy klasszikus szőnyeg, amely a nappalitól kezdve az étkezőig komfortossá teheti otthonunkat. Az étkezőasztal alatt, a nappali kanapéja előtt és a hálószobában is új életre kelhet.

Terra színű szőnyeg, az ősz szerelmeseinek:

Elegáns, modern, letisztult, világos színű többfunkciós szőnyeg, ami tágítja a teret.

Szintén modern és roppant egyedi, dizájnos, már-már extravagáns ez a kék-bézs szőnyeg:

Virágmintás szőnyeg, ami örökké romantikus, nyári hangulatba hoz:

Klasszikus szőnyeg, ami a zöld színével megnyugtató hatást kelt a lakás bármelyik szegletében:

Finoman elegáns, lágy, nőies szőnyeg, bájával elvarázsol és levesz a lábadról:

Azoknak, akik új szőnyeget szeretnének otthonukba, ajánlom a gyors és kényelmes online szőnyegvásárlást:
www.dizon.hu
Telefon: 06305092418
E-mail: info@dizon.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top