Otthonok és Kertek

Többszintes modern ház

Az épületet Martin Dulanto Sangalli tervezte 2015-ben, mely Limában található.

A projekt ötlete az volt, hogy minimális hatással legyen a természeti környezetben. Ezt szem előtt tartva tervezték a házat.

A sziklás hegyoldal adottságait figyelembe véve a helyhez alkalmazkodva építették a házat, beépülve a környezetbe. Ezen a szinten helyezték el a bejáratot és szolgáltatási területet, mivel egyébként különböző szintű és orientált.

Az első szinten három autónak elegendő parkolóhely és tároló helyiségek találhatóak. A főbejárat a teraszhoz, amely egy szobrászati lépcsővel köti össze mindhárom szintet, valamint csatlakozik a parkolóhoz.

A második szinten található a medence, fedett terasz, nyitott bár és egy nagy grillezéshez, partyhoz kialakított tér, amely a konyha, étkező és nappali összeköttetésében van, valamint egy vendég fürdőszoba.

A harmadik szinten találjuk a három hálószobát, mindegyik saját fürdőszobával, megvilágított és szellőztető tetőablakkal, amely lehetővé teszi a természetes szellőzést. Itt található a fő hálószoba is saját fürdőszobával. Ezen a szinten is épült terasz.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top