Otthonok és Kertek

Történelmi ház Ausztráliában

Az épület Melbourne-ben található, mely az 1880-as években épült viktoriánus kori építészeti remekmű.

Az utca felőli rész még mindig úgy néz ki, mint egy történelmi terület, de a hátsó rész egy teljesen új világot mutat be. Szürke rombusz alakú panelekkel hoztak létre szokatlan mintázatot, ami réteges elrendezést kapott, és befejezetlen hatást kelt. Hogy a beltéri és kültéri téma passzoljon egymáshoz, a kiterjesztés tartalmaz egy hatalmas ablakot. Az emeleten megtalálható a hálószoba, mely ablakja is a kocka keretet kapta.

Az alsó szintet kiterjesztették, hogy a nyitott nappali és konyha megfeleljen az eredeti szerkezetnek. Egy összecsukható fémvázas üvegajtón keresztül megnyitható a kert felé. A rombusz alakú panelek mintázata az udvaron is folytatódik.

A belső udvarnak köszönhetően mind a fürdőszoba, mind az étkező természetes fényt és kilátást kap. Lehet, hogy nem nagyon nagy, de van elég hely egy kis terasz asztalnak és néhány széknek.

A belső berendezések modernek és elegánsak. Ez ad egy átfogó kortárs érzelmet. A minimális stílusban beépített konyhabútor egyensúlyt ad a lekerekített bútorokkal. A sima dupla fürdőszoba a hiúságot tükrözi. A második fürdőszobát érdemes megnézni, mely monokróm mintás design. A kert nem tűnik nagynak, de a beépített szögletes fapad egyedivé teszi. Forrás:Trendir

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top