Otthonok és Kertek

Trendi dohányzóasztalok – 2021 feltörekvő bútor csodái

A dohányzóasztal jelentőségét sokszor alulértékelik, pedig kétségtelenül az egyik meghatározó eleme a nappalinknak. Ráadásul tipikusan egy olyan bútor, amellyel viszonylag kis befektetéssel megreformálhatjuk a helyiség hangulatát.

De milyen a jó dohányzóasztal?

Cikkünkben bemutatjuk azokat a termékeket, amelyek feltehetően rendkívül népszerűek lesznek 2021 hátralévő részében.

Trista Dohányzóasztal

Az biztos, hogy szó nélkül nem lehet elmenni mellette. Elengedhetetlen kiegészítője az igazán modern enteriőr világának. Ami a legjobb benne, hogy 3 részből áll, melyeknél a felső két rész forgatható.

Rolex lerakóasztal füstös üveg

Ha egy igazi kis gyöngyszemet helyeznél el a nappalidban, de nem szeretnéd, hogy túl sok helyet foglaljon el, akkor siet segítségedre a Rolex dohányzóasztal. Füstös króm megjelenésével a legigényesebbeket is leveszi a lábáról.

Fossil A dohányzóasztal füstös

A Fossil megjelenésében rendkívül hasonló a korábban bemutatott rolex dohányzóasztalhoz, azzal a kivétellel, hogy a nagyobb belső térrel rendelkező nappalik számára kínál izgalmas dekorációs és tárolási lehetőségeket.

Marina dohányzóasztal

A Marina dohányzóasztal elegáns, időtlen romantikus stílusú. Univerzális tervezése és meleg színei biztosítják az összkomfortot bútoraiddal. A modern stílus mellett, a skandináv belső terekbe is remekül beilleszthető.

Hera dohányzóasztal levehető tetővel 48cm

Ha szereted a különleges megoldásokat, nem hagyhatod ki a Hera dohányzóasztalt. Modern vonalvezetése pillanatok alatt egyedivé varázsolja nappalidat.

Loras B Dohányzóasztal Tölgy Fekete 110 cm

A Loras dohányzóasztal nagyon praktikus bútordarab. Univerzális kialakítású, könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. A nappali, a konyha, vagy akár az étkező bútora is lehet. Minőségi kialakítása garantálja hosszú élettartalmát. Az asztallap természetes bükk furnér, a váz pedig fém. Dobd fel otthonodat vele!

Vilnius

Íme egy dohányzóasztal, amely nem csak megjelenésével vesz le a lábadról, de praktikusságával is. A stílusosan elhelyezett dupla tároló polc lehetőséget nyújt, hogy sokkal több fontos tárgyat tárolhass rajta.

Ibiza C

Az Ibiza remek példája annak, hogy nem kell egy vagyont költenünk, ha szeretnénk megreformálni az otthonunk hangulatát. Kicsi, de annál mutatósabb eleme lehet nem csak a nappalinak, de az előszobának is. Ráadásul már 19.120Ft-ért elérhető.

Reméljük, hogy sikerült legújabb cikkünkkel inspirálnunk és bemutatnunk néhány igazán izgalmas dohányzóasztalt neked.

Az összes termék megtekinthető itt:

Dohányzóasztalok

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top