Otthonok és Kertek

Trendi világítási megoldások LED szalag profilokkal

A mai modern otthonok világításában szinte elkerülhetetlen a LED szalagok alkalmazása. A vonalfényekkel egyszerűen kialakíthatunk rejtett világítást, de praktikus konyhapult világítás és közlekedést segítő padlófény is válhat belőle. Ahhoz, hogy mindezeket esztétikusan tudjuk kiépíteni a lakáson belül, meg kell ismerkednünk az alumínium LED profilokkal.

A LED profil lényegében egy fém sín, amelybe LED szalagot helyezhetünk. Ma már 100-nál is többféle LED profil vásárolható meg, annak érdekében, hogy a különböző világítási igények megvalósíthatóak legyenek. Lássuk melyek a LED sínek legáltalánosabb felhasználási területei!

Konyhai pultvilágítás, szekrény világítás

Az erős fényű LED szalagok nagyon szuperül felhasználhatóak a konyhai munkapultok, szekrények, vitrinek, gardróbok megvilágításához. Az U profilok hatalmas méret- és színválasztékban érhetőek el, és mivel ezek a legkedveltebb típusok, így jó ár-érték arányban érhetőek el az ANRO Webáruházban is! A kedvelt mattkróm/ezüst szín mellett ma már bronzbarna, fehér és fekete változatok is megvásárolhatóak.

Függeszthető LED profilok

Mennyezetről belógó LED csillárok és egyedi lámpák készítéséhez nagyon praktikusak a függeszthető LED sínek, melyek legtöbbször nemcsak a LED szalag, hanem a vezetékek és tápegységek elhelyezésére is megoldást nyújtanak.

Gipszkartonba építhető LED sínek

Ha trendi világítási megoldást keresünk, akkor a rejtett világításhoz is bátran használjuk az alumínium profilokat. A fém sínek esztétikusan illeszkednek a falba és a mennyezetbe, a tejfehér bura pedig kellőképpen csökkenti a vakítást, így csak a hangulatos fényt érzékeljük.

Lépcsőbe és padlóba építhető profilok

A lépcsővilágítás és a padlóburkolatba épített fények is létrehozhatóak LED szalaggal. Nemcsak díszítésként, hanem közlekedést segítő fényként is praktikusak a lépésálló profilok alkalmazása.

Az ANRO LED webáruház kínálatában hatalmas választék érhető el alumínium LED profilból és LED szalagból is, mindemellett számtalan ötlettel és videóval szolgálunk a megfelelő termék kiválasztása érdekében!

Amennyiben többet szeretne tudni, keresse fel honlapunkat vagy bemutatótermünket:

http://www.anrodiszlec.hu/

4220 Hajdúböszörmény Almássy u. 1/A.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=Gl5AQ0pPv5Y width:550 align:center autoplay:1]

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top