Otthonok és Kertek

Üde, modern családi otthon

Kellemes, üde hangulat árad ebből a modern lakásból, amely egy 7 tagú család otthona.

A tervezők elsődlegesen a fehér és bézs színeket használták, ezeket természetes anyagokkal és szövetekkel ötvözték, némi fekete tónussal rusztikus és kortárs hangulatot teremtettek.

A nyitott nappali kényelméről két világos árnyalatú kanapé és rattan hintaszék gondoskodik.

A konyhában és az étkezőben jelenik meg először a modern „fekete”… ezt kiegészítik fa bútorok, kőlapok, valamint fehér szekrények teszik karakteressé ezt a helyiséget.

A bejárati folyosón egy liftaknás lépcsőház található, melyen keresztül feljuthatunk az emeletre, egyúttal térelválasztó is a nappali, konyha/étkező között.

Az emeleten kaptak helyet a hálószobák és a fürdőszobák, melyek stílusa tökéletes összhangban áll az alsó szinten látottakkal.

A gardrób a hálószoba szerves részét képezi. A rejtett pop-up TV-vel felszerelt központi konzolasztal tárolásra, valamint a hálórész és a gardrób közötti vizuális elválasztásra szolgál.

Rózsaszín, kékeszöld és őszibarack színekben pompázó laza pihenőhely került a pergola alá, ezzel egy hatalmas kellemes teraszt hoztak létre.

A hűs terasz mellett grillkonyha, úszómedence és kültéri bár is bővítik a szórakozási lehetőségeket.

Összességében visszafogott rusztikus hangulat, gyarmati és ipari hatások, kő és az üde színsémák, tömör fa dísztárgyak – mindez együtt lélegzetelállító otthont alkotnak a családnak.

Tervezés és lakberendezés: Frenkel Architecture & Interior Design

Fényképezte: Itay Benit

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top