Otthonok és Kertek

Új anyag, új dizájn, egyszerűen nem lehet nem beleszeretni!

Az anyagok fejlődésével, lehetőségek tárháza tárul elénk, mit is használjunk lakásunk, házunk kialakításánál. A belső terek esetén hatalmas változások történtek, nem muszáj csak a festés, tapéta, gipszkarton variációkon gondolkodnunk. A MOPA 3D dekorpanel új, remek tulajdonságokkal rendelkező terméket kínál nekünk.

A MOPA dekorpanel nagysűrűségű memóriahabból készül, melyet nagyon jó minőségű műbőr bevonattal látnak el. A paneleket nem csak különböző színekben, hanem különböző formákban lehet megvásárolni. Előnye, hogy nem négyzetméter alapú, vagyis kedvünk szerint kombinálhatjuk a színeket és formákat. Készleten 11 féle forma közül lehet választani, de egyedi megrendelésre több mint 100 féle készül. A színek száma szinte végtelen, teljesen a megrendelő igényeihez választható, mint ahogy az is, hogy fényes, matt, csillogó vagy éppen bőrhatású felület legyen. A panel kiválóan alkalmas vékonyfalú társasházak belső tereinek burkolására, akár mennyezetre is, hiszen lényegesen csökkenti a zajt. Felhasználható teljes fal fedéséhez, de akár csak dekorációként, a lakás egy-egy kiemelt helyén nagyon mutatós lehet. Hőszigetelő, ezért hidegebb falfelülethez érdemes számításba venni ezt az adottságát is.

A felvitele nagyon egyszerű, hiszen a termék könnyű, rugalmas. Bármilyen felületre illeszthető, a sarkokon egyes panelek hajlíthatóak. Különlegessége, hogy páraáteresztő, ugyanakkor vízzáró. Az anyag nagyon ellenálló, nem törik, mint adott esetben egy gipszkarton. Könnyen tisztítható, akár a vörösbor, akár a zsírkréta könnyedén eltávolítható még a fehér színről is. Ütésálló, a 3D formák nem deformálódnak el. Számos előnnyel járó tulajdonsága miatt szinte bárhova ajánlott, a szállodáktól az otthonokig. Tökéletes dekoráció gyerekszobába, hálószobába, nappaliba, közösségi terekbe vagy akár térelválasztó elemnek is.

+36 70 445 1111

info@mopadekor.hu

mopadekor.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top