Otthonok és Kertek

Új generációs padlóburkolattal gyerekjáték a lakásfelújítás!

Néhány éve kerültek kifejlesztésre a vinil padlók rugalmasságát és a kemény padlók ellenállóképességét szerencsés módon ötvöző SPC padlók, melyek klikkes kivitelüknek köszönhetően szakember igénybevétele nélkül is könnyedén lefektethetők. Az SPC padló egy hibrid felépítésű, innovatív termék, mely a rétegeket alkotó burkolattípusok legjobb tulajdonságait egyesíti.

Az SPC legfontosabb különbsége a piacon jelenlévő más klikkes padlókkal szemben az a sűrű, szilárd polimer mag, mely felelős a fokozott stabilitásért, a tartósságért, a benyomódás ellenállásért, és a vízszigetelésért. A koptatóréteg kerámia megerősítést kapott, így a termék karcállósága kiemelkedő. A hátoldali habréteg lehetővé teszi, hogy a kisebb aljzat-egyenetlenségek esetén is fektethető legyen, és akusztikus, lépéshanggátló tulajdonságokat kölcsönöz a padlóburkolatnak. Újépítésű ingatlanok esetén és felújításkor is remek választás az SPC burkolat, hiszen a fenti tulajdonságokon túl a fektetés egyszerűsége is a termék mellett szól. Amikor az idő a lényeg, az SPC padló az egyik legjobb választás, hiszen rövidebb akklimatizálási időszakra van szükség, akár 4-6 óra pihentetés is elegendő a fektetési hőmérsékleten. A klikkes illeszkedési rendszer gyors installálást tesz lehetővé, és ragasztó hozzáadása nélkül biztosít stabil burkolatot.

A COVID-19 járvány időszakában sokan tartózkodnak otthonukban, és újítják fel lakásukat. A home office-ra történő berendezkedés is rávehet bennünket arra, hogy karcállóbb, strapabíróbb melegburkolatra cseréljük meglévő padlóburkolatunkat. Az SPC a korábbi burkolatok zömére az átrajzolódás veszélye nélkül könnyedén fektethető. A burkoláshoz alkalmas aljzat típusok: beton/cement, anhidrid, rétegelt lemez, OSB, farostlemez, kő, kerámia, tömör szerkezetű PVC padló. Nem fektethető a termék szőnyegre, habszerkezetű PVC padlóra, párnafás rendszerekre, mivel azok méretváltozását a tömör SPC burkolat a klikk-rendszer esetleges sérülésével képes csak követni.

Az SPC ugyanolyan járáskomfortot nyújt, és látványban ugyanolyan hatást kelt, mint a faparketta, azonban egy sokkal költségkímélőbb megoldás. A parkettával ellentétben a ház minden helyiségében lefektethető, beleértve a vizes blokkokat is.

Az SPC előnyei más, lapra szerelt, klikkes padlóburkolatokkal szemben:

  • Az SPC padlóburkolat az LVT (Luxury Vinyl Tiles) és a laminált padló jelentős mértékű fejlesztése
  • Az SPC 20-szor jobb ütésállósággal rendelkezik, mint a laminált padló, és 10-szer jobb ütésállósággal, mint az LVT padló
  • Az SPC bármilyen kemény felületre fektethető, és elrejti a legtöbb kisebb padlóhibát, és a meglévő aljzat egyenetlensége nem rajzolódnak át hosszabb idő elteltével sem
  • Az SPC fektetése 60% -kal gyorsabb, mint az LVT és a laminált padló installálása
  • Az SPC környezetbarát, a termék 100 % -ban újrahasznosítható
  • Az SPC sokkal stabilabb, nagyobb igénybevételt bír, mint a laminált vagy LVT padló, így alkalmas nagycsaládos vagy aktív emberek, illetve a home office-ban dolgozók számára is.

SPC burkolathoz a Graboplast saját webshopjában is hozzájuthat: https://shop.graboplast.hu/. Klikkeljen, és látogasson el hozzánk!

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top