Otthonok és Kertek

Újdonságok a fürdőszoba világából

Ha azt kérdeznénk melyik a ház legfontosabb része, nem biztos, hogy a fürdőszoba jutna rögtön az eszünkbe, pedig ébredést követően az első utunk oda vezet, és ott is fejeződik be. Meghatározó pontja az életünknek, hiszen nem mindegy, hogy indul a napunk, mint ahogy az sem hogy ér véget.

A Sanicoop Bt. által bemutatott MCJ (lengyel gyártó) termékek komplex megoldásokat kínálnak arra, hogy a fürdőszoba is csúcsminőségű berendezésekkel legyen ellátva.                                

 „Mutasd magad, megmondom, kivagy”   

Minden reggel más, mégis mindig ugyanaz az arc áll a tükör előtt. Ahhoz, hogy minden nap magabiztosak legyünk, és sikeresek, elégedettnek kell lennünk azzal, amit látunk. A Sanicoop és partnerei ebben nyújtanak segítséget.  Az  MCJ gyártásában felsőkategóriás belga kristályüveget használ az Exkluzív  és a Prémium termékcsaládjainál.

A tükör teljes mértékben a megrendelő igényeihez igazítható. A forma és a méret a legalapvetőbb kitétel, ezen felül választani lehet, hol helyezkedjen el a világítás, hol legyen a bekapcsoló (tükrön, villanykapcsolón, vagy egyáltalán ne kelljen hozzáérni. A tükrök rendelhetők fényszabályzóval (melyet kedvünk szerint állíthatunk a hideg fehértől az egész meleg fehérig), páramentesítővel, borotvacsatlakozóval, kozmetikai tükörrel, bluetooth csatlakozással. A hátsó keret sima és rozsdamentes acélból készülhet. 

A  kínálatban szerepel előszobába és nappaliba  való elegáns tükör is (200×60 cm) illetve olyan kerek forma, amely különleges bőr keretet kapott. Szinte mindegyik tükörnek más a hangulata a szolidtól az extravagánsig, ezért óvatosnak kell lenni, mert könnyű egynél többe beleszeretni.  (Több mint 50 fazonból lehet választani.)

Elegáns megoldás a legkényesebb helyre

Lehangoló látvány egy ízléses mellékhelység egy mögötte dugdosott wc kefével, és nem minden esetben odaillő papírtartóval. A rozsdamentes acélból készült tároló rengeteg lehetőséget rejt magában, többféle (13)üveg, vagy acélfelülettel rendelhető, könnyen kezelhető push technológiával nyílik, nem csak a falra illeszthető, hanem süllyeszthető kivitelben is, az üveg ajtó helyett kérhető csempészhető ajtó, így szinte észrevehetetlenül, lesz a mellékhelység esztétikus pontja.

Nyerjünk helyet stílusosan

Többet nem kell tartani a párától és a víztől, hiszen az új rozsdamentes tárolók nagyszerű lehetőséget nyújtanak, hogy a fürdőnk a 21. század ízlésvilágának megfeleljen. A tárolók szintén süllyeszthetőek, és választható felülettel rendelkeznek. Rendkívül mutatós és visszafogott, igazán izgalmas megoldás, amivel nem csak teret nyerünk, hanem új dizájnt teremtünk.

Forgalmazó partnereink:

Vigáro Bútorszerelvény Stúdió
4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 49.
Tel: 06 42/500-125

 
Mosaico Caesar Palace
6724 Szeged, Vásárhelyi Pál u. 18.
www.caesarpalace.hu
 
      
S & Co. FürdőszobaTrend
1043 Budapest, Aradi u.16.
www.furdoszobatrend.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top