Otthonok és Kertek

Újragondolt beton: a lakberendezés jolly jokere

A modern és letisztult megjelenésű magánlakások, irodaházak és közintézmények előszeretettel használnak betont a lakberendezés során. A sokoldalú, esztétikus és praktikus anyag használható falbetétként, járólapként, dekorelemként, sőt, akár bútorként is. Cikkünkben bemutatjuk, hogy az újragondolt beton miért vált ilyen populárissá és miképp használható. Továbbá ismertetjük az egyik legjobb dizájner beton terméket a magyar piacon!

Miért egyre népszerűbb a beton a lakberendezésben?

1. Sokoldalúság

A beton az egyik legsokoldalúbban felhasználható építőanyag. A technológia fejlődése azt is lehetővé tette, hogy a beton szinte teljesen ellenállóvá váljon a foltokkal szemben. Ez az oka, hogy a kültéri felhasználás mellett ma már a konyhában és a fürdőszobában is gyakran találkozhatunk ezzel az anyaggal. A funkcionalitás mellett a sokoldalú formázhatóság és színezhetőség is tovább növeli a beton népszerűségét. Legyen szó konyhapultról, padról vagy fürdőkádról, a beton garantálja a korszerű és minimalista stílust.

2. Esztétikai előnyök

Az egyik leggyakoribb ok, amiért az emberek a betont, mint belsőépítészeti anyagot választják, az egyedülálló megjelenés. Sötétebb színű beton homlokzatburkolat segítségével könnyen megteremthető a rusztikus, indusztriális megjelenés. Pasztell színek és sima felület használatával pedig hívogató, otthonos atmoszféra teremthető.

3. Egységes dizájn

Szeretnéd, hogy otthonod kívül-belül harmóniát sugározzon? Amennyiben kültéren megjelenik a beton, például a homlokzatburkolatok vagy éppen a kerti konyha kapcsán, akkor érdemes lehet a belső terekben is megjeleníteni. Az így létrehozott összhang segít abban, hogy otthonod még impozánsabb legyen.

4. Ellenálló képesség

Az újragondolt beton a hővel, a vízzel és a mechanikai behatásokkal szemben is ellenálló. Így használható a lakás azon részén is, ami ezeknek fokozottan ki van téve. Így akár egy modern, minimalista fürdő helyiségben vagy korszerű és letisztult konyhában is elhelyezhetőek beton elemek.

SD Beton: tökéletes választás a beltéri felhasználáshoz

Kizárólag a kreativitás szab határt a beton beltéri felhasználásánál. Az innovatív belsőépítészeti megoldások között megtalálhatók a betonból készült padok, konyhapultok, fürdőkádak, falidíszek és bútorlapok.

A hazai piacon elérhető beton termékek közül az egyik legjobb választást az SD Beton jelenti. A vibroöntéses technológia során a cement-víz tényezőt az optimális szinten tartva minimális zsugorodású, repedésmentes, nagy szilárdságú, fagyálló anyag jön létre. A csökkentett vízfelvétel miatt a mészkivirágzásra kevésbé hajlamos és fokozottan ellenáll a környezeti hatásoknak. Ezért az SD Beton a fürdőben, konyhában és kültéri felületeken is használható.

Az SD Beton termékjellemzői:

  • Beton színezése: anyagában színezett beton
  • Felület: csiszolt beton vagy öntött beton
  • Vastagság: 2,5-8 cm
  • Maximális méret: 250×125 cm
  • Színválaszték és beton design: hófehértől a különféle pasztell színeken át az antracitszürkéig.

Slate Design: a világ legvékonyabb kőburkolatának hazai forgalmazója

A Slate Design Kft. 2013 óta hivatalos gyártó képviselete az ultravékony Slate Design kőfurnér burkolatoknak. Számos homlokzat, otthon, üzlet, iroda, szálloda és wellnessközpont építésénél és megújulásánál kaptak kiemelt szerepet a cég innovatív termékei.

Kellemetlen tapasztalataid vannak a lassú beszállítókkal? A Slate Design Kft. folyamatosan megújuló árukészletből akár 2-3 napos határidővel is tudja teljesíteni a megrendeléseket. A kőfurnér burkolatok beépítéséhez szakszerű segítséget nyújtó vállalat nem csupán komplett műszaki megoldásokat értékesít, de a hozzájuk szükséges segédanyagokat is biztosítja. A Slate Design Kft. termékei már számos országba eljutottak, mint például: Románia, Szlovákia, Horvátország, Ausztria, Svájc, Írország, Egyesült Királyság és az USA.

Képek forrása:

https://pixabay.com/photos/architecture-single-family-home-3383067/

https://www.pexels.com/photo/corridor-of-building-327482/

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top