Otthonok és Kertek

Ünnepi készülődés

Az otthont díszítő karácsonyfa minden évben kicsit más, mivel új színek, formák, dekorációk jelennek meg. Tekintsék meg a legújabb trendeket, az örömteli ünnepi szezont, és mindazt, ami a fa díszítésével jár.

A hagyományos díszítést jeleníti meg a fekete-fehér szín. Adjon hozzá klasszikus fehér lámpákat ami elegáns megjelenést biztosít.Akár piros és fehér díszítés is képezheti a fő színeket, egy kis édességgel kombinálva.Az ünnepek csábításának csúcspontját minden évben a havazás teszi tökéletessé. A karácsonyfán is megmutathatjuk fehér színeket használva, melyeket kék, ezüst színekkel kombinálhatunk.

Vihetünk akár egy kis színt is az otthonunkba. Amennyiben nem illeszkedik tökéletesen, válasszunk egy szalagot, amely ezáltal színben passzol a meglévő kiegészítőkhöz a helyiségben.Akár egy kis tengerparti megjelenést is bitosíthatunk, melynél a türkizkék szín érvényesül.Az idei év egyik legnagyobb trendje a rózsaszín dísz a karácsonyfa számára. Bár ez teljesen új, már az ötlet megvalósúlni látszik, mely elegáns, nőies, bájos anélkül, hogy elvonná a tekintetet.Nézzünk még további inspiráló ötletet a galériában..

Forrás: Trendir

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top