Otthonok és Kertek

Válaszd a Josko ablakot és az elegancia beköltözik hozzád

Ha igényes és modern házat, esetleg irodát szeretnél, szempont a prémium minőség és a magas színvonalú kiszolgálás, akkor látogass el szalonunkba, és mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást. A márkát egy osztrák asztalos álmodta meg hatvan évvel ezelőtt. Azóta az exkluzív, mégis megfizethető kategóriába sorolható egész Európa szerte.

A cég fő profilja az ablakok mellett a kül és-beltéri ajtók kivitelezése, ennek köszönhetően a nyílászárók abszolúte harmonizálhatnak, összehangolhatóak egymással.

A minimál stílus nem csak házaknál, de irodaházaknál is divattá vált. Már nem trendi falak mögé bújni, inkább a minél nagyobb, világos üvegfelület hódít. Az alumínium keretes ablakoknál ez könnyűszerrel megoldható, hiszen pont az egyik sajátossága, hogy kerete a normál keretek felénél is keskenyebb, így nem vesz el fölösleges fényt, kivitelezése pedig teljes mértékben igazodik a megrendelő elképzeléseihez, képviselve bármilyen stílust. A legújabb és egyben legkeresettebb ablak a ONE, aminek kerete csak 5 cm széles, ezzel teljes mértékben kiemelkedik kategóriájában.

A profi ablakok nem csak a zajt csökkentik, hanem hihetetlen hőszigetelő értékkel rendelkeznek. Nem kell aggódni, hogy nagy az üvegfelület, hiszen magas fokú a légzárása így a hő vesztesége minimális. Besurranóktól sem kell tartani, a betörésvédelem is szériatartozék. A JOSKO rengeteg előnye mellett környezetbarát cég. A felhasznált fákat közeli telepített fából nyerik, illetve az elhasznált fából Biomassát állítanak elő, amiből a termeléshez szükséges energia származik.

Bemutatóterem:
2040 Budaörs, Ady Endre u. 47.
www.arosadesign.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top