Otthonok és Kertek

Vedd a kezedbe a házad!

Szeretnéd, ha egy gombnyomásra működne a riasztód, a függönyöd, a sötétítőd, a világításod? Vagy akár az összes egyben?

A Smarthome Kft már 17 éve tervez olyan szerkezeteket, amelyek teljes mértékben alkalmazkodnak  a megrendelő igényeihez. Segítségükkel otthonunk nem csak egy hely lesz, ahova hazatérünk, hanem egy ház, amit irányítani tudunk. Házimozi, beépített hangszórók, LED-es világítás, kamerás megfigyelő, termosztát szabályozás, minden megoldható egy – egy kapcsolóról, sőt, akár mobiltelefonról, tabletről.

A lehetőségek száma végtelen, ahogy nincs két egyforma ház, úgy nincs két egyforma rendszer sem. Ugye milyen jó lenne, ha a hideg téli napokon meleg lakás várna anélkül, hogy egész nap menne a fűtés?  Az automatizálással nem csak időt lehet spórolni, de a rendszer összehangolt működésével energiát is. A Smarthome Kft mindenki számára elérhető áron kínál luxusszolgáltatást.

A stílus legalább olyan fontos, mint maga a szolgáltatás. A kapcsolók kivitelezése rendkívül esztétikus, a szerelvények széles választékban kaphatóak a klasszikustól a modernig, amik anyagban is, színben is harmonizálnak az enteriőrrel. Ezentúl nem kell, hogy a világítás vagy a biztonsági rendszer csak férfimunka legyen, ideje, hogy a hölgyek is beleszeressenek egy kapcsolóba, és a modern berendezés nyújtotta kényelembe.

Lépj át velünk a 21. századba, legyen a te házad is okosház.

Okosház


Látogasson el bemutatótermünkbe!

Smarthome Kft.
1122. Budapest Goldmark Károly u. 3.


Telefonos elérhetőségek:
06-1 214-6164
06-20-235-8293
06-30-397-2975

E-mail:
info@okoshaz.hu

Nyitvatartás :
Hétfőtől – Péntekig: 8-17 óráig
Szombat és Vasárnap zárva tartunk.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top