Otthonok és Kertek

Virágdekoráció, ami barátságosabbá teszi a belső tereket

A virág és zöldnövény az egyik legállandóbb és legkeresettebb dekoráció – gondolhatnánk, hiszen rengeteg lakásban és közösségi helyen találkozni velük. Ezek a növények bármennyire szépek, a gondozásuk nem mindig megoldható, vagy igen megterhelő.

Mi lenne, ha olyan dekorációt használnának helyette, ami örökké szép marad, és még foglalkozni sem kell vele?

Az Atrium Design a kaspók és világítások mellett prémium kategóriás műnövények széles választékával is foglalkozik, szem előtt tartva az emberek “zöld” iránti igényét. Miért érdemes kiemelni, hogy prémium termék? Azért, mert a legtöbb esetben a műnövény szóhoz egy igénytelen, nem minőségi tucat termék képe társul, amivel sajnos még mindig sűrűn lehet találkozni. Ezzel szemben a prémium műnövény megjelenése, és textúrája teljesen más. Sokszor valóban közel kell menni a növényhez, meg kell érinteni, hogy elhiggyék, amit ott látnak valóban nem él.

A műnövény egy kicsit beragadt a nem kívánatos dekorációk kategóriájába, bár szerencsére egyre több helyen kapható olyan cserepes műpozsgás, ami meghozza a kedvet a vásárláshoz. És miért is ne hozná, amikor számos előnye van az élővirággal szemben? A műnövény egy gondozásmentes, dekoráció, ami mindig ugyanolyan szép marad, mint amikor megvásárolta. Nem kell aggódni a locsolása miatt, az átültetése miatt, azon, hogy vissza kell-e vágni, hogy a fényt szereti, vagy az árnyékot, bírja-e a huzatos ablakot, egyszerűen lerakjuk a kiszemelt helyre és máris gyönyörködhetünk benne.

A műnövény kiváló megoldás olyan helyre, ahol nem tudnak rendszeresen foglalkozni az élő növénnyel, mint például nyaralóba, esetleg kiadásra szánt ingatlanba, hiszen a növény látványa megnyugtató, jó hatással van az emberekre. Számos étterem, középület wellness és iroda is szívesebben helyez el műnövényeket, amik gondozásmentesek. Sőt, az egészségügyi intézmények is mióta az új szabályozások értelmében nem lehet virágföldet vinni az épületekbe. A dekornövények önmagukban is stílusosak, de egy megfelelő kaspóval rengeteget lehet javítani a látványon.

Nem csak a virágok, de a kaspók, sőt még kültéri és hangulatvilágítás is beszerezhető az Atrium Design oldalán.

www.kasposhop.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top