Otthonok és Kertek

Virágmintás tapéták, szép burkolatok- Modern vintage lakás

Három generáció lakik a kétszintes, 130m2-es lakásban, ahol élénk színekkel keltette életre az enteriőröket a lakberendező.

Minden helyiségnek megvan a maga hangulata, a belsőépítész modern anyagokat kombinált különböző korokból származó műtárgyakkal.

Az alsó szinten található a konyha, nappali és az egyik hálószoba, a felső szinten van további két hálószoba és a fő fürdőszoba. A tulajdonosok a szobák száma és funkciója volt fontos, elmondták a lakberendezőnek, hogy szeretik a grunge és vintage trendeket, ezt leszámítva szabad kezet adtak a tervezőnek.

A dekoráció nagy része a belsőépítész tervei alapján készült, egyedi rendelésre. Adottak voltak az ajtók, a fa panelek, a lépcső és a fa padló. A nappaliban a viktoriánus hangulatot a Cole & Son rubinvörös, mintás tapétájával és a kifejezetten ehhez a projekthez tervezett stukkókkal díszített mennyezettel hozták létre.

A dekorációban sok helyen használtak élénk színű festéseket – az előszobában pl. sárga és szürke, a konyhában sárga és kék kombinációjával díszítettek. A hálószobákhoz visszafogottabb, nyugodtabb árnyalatokat választottak, virágmintás tapétákkal. A szép, szabadon álló káddal szerelt fő fürdőszoba hangulatát is a színek határozzák meg, itt mély kék csempét kombináltak virágmintás tapétával.

Önálló gardróbhelyiséget nem alakítottak ki a lakásban, viszont minden hálószobának van saját szekrénye. Az előszobában és az egyik hálóban az egyedi bútor multifunkciós – tárolórendszer paddal kombinálva. Az ablakokat nem takarták el függönyökkel, hogy minden szobából élvezhessék a zöldre néző kilátást.

További képek a cikk galériájában!

Lakberendezés/Tervezés: Viktoria Lazareva – nika-lazareva.ru

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top