Otthonok és Kertek

Blake Lively és Ryan Reynolds hangulatos New York-i otthona

Amikor Blake Lively és Ryan Reynolds nincsenek reflektorfényben, köztudottan inkább otthon maradnak — ideértve rusztikus New York-i lakásukat is.

„Blake Lively és Ryan Reynolds igazi otthonülők,” mondta egy forrás kizárólag az Us Weekly-nek 2022 májusában.

A New York City Tribeca negyedében található lakóépület állítólag több más híresség otthona is volt, köztük Justin Timberlake-é és Jennifer Lawrence-é. A hétemeletes épületben több mint 50 társasházi egység található — loftok és penthouse-ok egyaránt —, melyek mérete 185 és 465 négyzetméter között változik.

Bár a pár híresen óvja magánéletét , az évek során több bepillantást is engedtek New York-i lakásukba. Amikor bemutatta egyik szobáját, Lively még viccelődött is egy 2023 decemberi Instagram-bejegyzésben, hogy ő „titokban” egy „lakberendező.”

Inside Blake Lively and Ryan Reynolds’ Cozy New York City Home 920

A tévészoba

„@wrexham_afc meccset nézek az @emiratesfacup-ban a 24601-es fogollyal,” ugratta Reynolds egy 2024 januári Instagram-bejegyzésben, utalva barátja, Hugh Jackman Les Misérables karakterére, Jean Valjeanra.

Reynolds bepillantást engedett rajongóinak Lively-val közös otthonukba, miközben a focimeccset nézte, beleértve hangulatos kanapéjukat, fa asztalukat, falra akasztott lámpájukat és az ablakuk jobb oldalán lévő nagy festményt.

Inside Blake Lively and Ryan Reynolds’ Cozy New York City Home 921

A társalgó

Reynolds a Wrexham FC negyedik fordulós győzelmét ünnepelte az Emirates FA Cup-ban otthonában, a Nagy Almában.  A 2024 januárjában Jackman által megosztott fotón Reynolds egy nappalinak tűnő helyiségben állt, amely a formális étkezőasztal közelében helyezkedett el. A jobb sarokban egy színes, bársony kanapé volt, míg a bal oldalon egy bonyolult mintájú szőnyeg és egy egyszerű fotel állt, amelyen egy pléd volt átdobva.

Inside Blake Lively and Ryan Reynolds Cozy New York City Home

 

A hálószoba

Lively egy arany flitteres kezeslábasban pózolt a pár hálószobájában egy 2023 decemberi Instagram-képen, amelyen láthatóak voltak a fagerendás mennyezet és az arany fali lámpák a zöld bársony ágykeret mellett. A képen az ágyuk is rendezetlen volt.

„Igen, titokban lakberendezőként is tevékenykedem, de kérlek, ne mondd el senkinek [mert] egyáltalán nem akarom, hogy a világ tudja, hogy van egy rejtett tehetségem, amelyhez külső elismerésre van szükségem,” írta a poszt alá.

A fotón követőinek egy apró bepillantást is engedett fürdőszobájukba, amely egy fa keretű ajtón keresztül volt látható, és egy szabadon álló márványkáddal volt berendezve.

 

Inside Blake Lively and Ryan Reynolds Cozy New York City Home

A lift

Miközben Lively Serena van der Woodsent idézte egy élénk rózsaszín ruhában, hozzá illő cipőkkel, kesztyűvel és táskával, a lakásuk liftje előtt állt. A lába mellett két rétegezett antik szőnyeg helyezkedett el a fa padlón, ami jól kiegészítette a liftajtó mellett lévő, egy nőt és egy pávát ábrázoló festményt.

„Hangos luxus,” írta az Instagram-poszt alá 2023 decemberében.

Inside Blake Lively and Ryan Reynolds Cozy New York City Home

A folyosó

Lively 2023 májusában egy Instagram-posztban bepillantást engedett a lakás folyosójába is. A képen egy másik antik szőnyeg látható a fa padlón. Néhány műalkotás arany keretben lógott a semleges kék falakon.

Inside Blake Lively and Ryan Reynolds Cozy New York City Home

A nappali

Amikor a Gossip Girl színésznője egy sor önkioldóval készített képet osztott meg telefonjáról, egy másik nézetet mutatott a pár lakásáról — ezúttal a nappaliról.

A fotón egy másik fagerendát láthatunk, egy feltárt téglafallal. Egy íves fekete ablak alatt pózolt egy lépcsős csillár közelében.

„Igen, ezeket önkioldóval készítettem, mert mindenki aludt, amikor hazamentem 9-kor,” írta Lively az Instagramon 2022 májusában. „Elnézést kérek az öltözéktől. Jobbat érdemelt.”

Inside Blake Lively and Ryan Reynolds Cozy New York City Home

A konyha

Miután Lively és a Deadpool színésze egy anya-apa estét töltöttek el egy Yankee-meccsen, megosztott egy képcsíkot az útjukról, beleértve egy képet a pár konyhája előtt.

Az április 2021-es Instagram-posztban egy profi eszpresszófőző állt egy elegáns fekete munkapulton, amelyen emellett egy bárpult mosogatója is látható arany csapteleppel és sötét fából készült szekrénysorral.

Forrás: https://www.usmagazine.com/

Henczi Nóra
Designora.hu

További celebotthonok témájú cikkünk!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!
Oszd meg!

Olvasni jó

Scroll to Top