Otthonok és Kertek

8 Design kiegészítő a teraszhoz és a kerthez

1. Függőágy Patio, Ethimo

Az Ethimo 2024 fő új terméke, a Patio termékcsalád először 3D-ben készült. Innen ered a komplex szálszövés, amelyet a Zanellato/Bortotto stúdió tervezői az egyes elemekhez használtak. A keretek, mint a kerti bútoroknál szinte mindig, nedvességálló teafából vannak vágva. A sorozat és 2024 nyarának főszereplője természetesen ez a heverő.

2. Pots Marimo, Giorgetti

A függő kerámia virágcserepek, amelyek a Giorgetti 2024-es tartozékcsaládjának újdonságai, marimo moha alakúak. Japánban szobanövényként használják, hasonlóan a pozsgásokhoz. De a japánok számára ez nem csak dekoráció, hanem az örök szerelem szimbóluma.

3. Llama bár, Kennethcobonpue

A híres rattan bútormárka modellje azoknak fog tetszeni, akik szeretik a szokatlan dolgokat. A bár életnagyságú láma alakban készült.

4. Koktéltálca, Fornasetti

A téma folytatásaként egy új Fornasetti tálca. Az egyedi design a művész, Piero Fornasetti rajzaira emlékeztet. Ideális választás azoknak, akik szeretik a klasszikus koktél recepteket, ezáltal két szempontból is praktikus!

5. Váza a Magna Graecia kollekcióból, Seletti

Antonio Arico tervező az ősi örökség felé fordul. Az ősök ábrázolásai azonban szerinte eltérnek a szabálytól, mégis felismerhetőek maradnak. Az edény (amelynek női verziója is van) színes agyagból készült.

6. Párnák és takaró Territory, Veleszületett Gyűjtemény

Az ausztrál eredetű textilmárka egyik fontos kollekciójában a kőzetek textúráját tükrözi. Figyeld meg részletesebben: az “érrendszerek” visszaadják a tengerpart köveinek jellegzetes mintázatát.

7. Baskets South, Magis

A legegyszerűbb (de szükséges!) dolognak tűnhet, de mögötte egy dizájnsztár neve húzódik meg. A Magis 2023-as modelljeinek szerzője Konstantin Grcic tervező. A kültéri kosarak poliolefin szálakból (műanyag fólia) készülnek. Különböző színekben kaphatók.

8. Lámpák Goodnight Cap, Kartell

Egy új designcsillag, Philippe Starcktól, aki bármely parti asszisztense. A hordozható Goodnight Cap lámpa USB-vel újratölthető, és egy egyszerű műanyag burkolatot kapott, amely három különböző világítási beállítást kínál.

Nézd meg a többi Design cikkünket!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!

 

Olvasni jó

Scroll to Top