Otthonok és Kertek

Milyen egy lakberendező otthona?

Egy lakberendező otthona: 60 négyzetméteren stílus és funkcionalitás

Bár a 60 négyzetméteres lakás nem tűnik hatalmasnak, – Alla Kunitsa – lakberendezőnek sikerült igazi ékszerdobozt varázsolnia belőle, ahol a stílus és a funkcionalitás tökéletesen kiegészítik egymást. A lakás belépve azonnal lenyűgözi a látogatókat a tágas térrel és a gondosan megválasztott részletekkel.

     

     
Fali lámpa, Ingo Maurer, Pretto. 

     

Lakberendező otthona – Többfunkciós tér

Az egyik legmeghatározóbb eleme a lakásnak a konyha, étkező és nappali egyesítése. Ez a nyitott tér ideális a pihenésre, a családi összejövetelekre és a vendéglátásra. A konyha letisztult vonalvezetése és tölgyfa bútorzata melegséget sugároz, míg a könyvespolc tökéletes integrációja a térbe egyediséget kölcsönöz. A nappaliban a homokszín falak és a hasonló árnyalatú padlóburkolat meghívó hangulatot teremtenek, míg az étkezőasztal tbilisziből származó vintage székei egy csipetnyi eklektikát csempésznek a térbe. Az Ingo Maurer csillár pedig igazi ékszerként ragyog az étkezőasztal felett.

     

Sziget feletti lámpa Artemide Pretto

     

Lakberendező otthona – Mennyei nyugalom a hálószobában

A hálószoba a pihenés és a feltöltődés szigete. A hangsúly itt az ágyon és a 12 lámpaernyős lámpán van, amelyek puha, meghitt fényt biztosítanak. A falak és a mennyezet étcsokoládé árnyalata tovább fokozza ezt a hangulatot. A hálószoba igazi különlegessége a rézborítású komód, amelyet [Név] saját tervei alapján készíttetett. A komód nyers felülete idővel patinásodni fog, egyedivé téve a bútordarabot. A vintage szőnyegdarabok és a csempézett ágytámlája tovább színesítik a teret.

     

Lakberendező otthona – Modern oázis a fürdőszobában

A fürdőszoba letisztult és modern, a tál alakú kád és a csempézett felületek pedig elegáns hangulatot teremtenek. A falon Lyubov Kharlamova festménye díszeleg, míg a tükrös szekrény mögött gázbojler rejtőzik. A mosó-szárítógép és a tárolópolcok praktikusak és esztétikusak is, a márvány padló pedig egységesíti a teret.

Alexander Plyaskin

Nézd meg a többi kislakás cikkünket!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!
Oszd meg!

Olvasni jó

Scroll to Top