Otthonok és Kertek

Londoni esztétikai szalon egyedi wabi-sabi stílusban

Esztétikai szalon – Luxus és elegancia

A londoni városközpont szívében, a Buckingham-palota közelében egy igazán különleges kozmetikai klinika nyitotta meg kapuit. Az Yasspa Design iroda által tervezett tér nemcsak a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtja, de egyedülálló esztétikájával is lenyűgözi látogatóit.

A wow-hatás garantált

Az esztétikai szalon belső terének tervezésénél a legfontosabb cél az volt, hogy az ügyfelek már az első pillanatban emlékezetes élményben részesüljenek. A klinika stílusa tökéletesen tükrözi elhelyezkedését és a márka exkluzív jellegét. A váró- és fogadótér, a négy kozmetikai szoba, a gyógyfürdő, a manikűr-pedikűr részleg, valamint a személyzeti és vendégfürdők kialakításakor a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a részletekre.

     

Minden bútor a projekt szerzőinek vázlatai alapján készült a Fireroom gyár által, beleértve a bankettet a váróban, a fotelt, asztalokat, vitrineket, gardróbot, fém lámpákat.

       

Az oszlop a lámpával tömör fából készült, van benne drót, felül furnérozott MDF 

     

Dohányzóasztal, Victoria Terrazzo
     
     
     

Egy gyöngyszem ihlette design

A teljes márkajelzés, a logótól kezdve a belső tér kialakításáig, egyetlen közös szálon fut: a gyöngyszemen. Ez a forma visszaköszön a várótér keretezésében, a grafikai elemekben és a navigációban is. A lágy, meleg árnyalatok és a lekerekített formák, beleértve a bútorokat is, tovább erősítik ezt a koncepciót. A falakat díszítő betonszerű vakolat és a különlegesen festett ajtók pedig egyedülálló varázst kölcsönöznek a térnek, és még inkább hangsúlyozzák a wabi-sabi stílusjegyeket.

     

     

A wabi-sabi szépsége

A wabi-sabi egy japán esztétikai filozófia, amely az egyszerűségben, a tökéletlenségben és az idő múlásának nyomaiban találja meg a szépséget. Az Yasspa Design iroda az esztétikai szalon belső terének kialakításakor ügyelt arra, hogy ez a filozófia is megjelenjen. A természetes anyagok, a kézzel készített elemek és a patinás felületek olyan atmoszférát teremtenek, amelyben az ügyfelek teljes mértékben ellazulhatnak és feltöltődhetnek.

     

     

Nézd meg a többi Étterem, Szálloda cikkünket!

További inspirációkért lapozz bele INGYENES e-magazinjainkban!

Kövess minket Facebook-onInstagram-on és TikTok-on!
Oszd meg!

Olvasni jó

Scroll to Top