Otthonok és Kertek

Elegáns legénylakás

A lakás tulajdonosa egy sikeres fiatal férfi, aki sok időt tölt munkával, az otthonában könnyű, elegáns és kényelmes enteriőrre vágyott.

Fontos volt a külön hálószoba, sok természetes fény és praktikus tárolóhelyek. Az alaprajzot szabadon lehetett tervezni, ennek köszönhetően nem volt nehéz egy nagy, nyitott teret kialakítani, mely összeköti az előszobát, konyhát, nappalit és pihenő zónát.

Volt hely bőven külön hálószobának – az innen nyíló beépített erkélyen pihenősarkot alakítottak ki, a panoráma ablaknak köszönhetően nagyszerű kilátással. A lakásban így lett egy tágas, nyitott nappali tér és egy privát zóna, mely kényelmes és funkcionális is egyben.

Az elegáns stílust támogatják a lakás dekorációjában a díszlécek és stukkók, a keményfa halszálka parketta, mely textúrájával természetességet és melegséget sugároz.

 

Összességében stílusos, eklektikus enteriőrt alkotott a lakberendező, ahol a klasszikus elemek, a modern bútorok egyensúlyban vannak. A férfias megjelenést a fa elemek meleg tónusai finomítják.

Az erkély pedig extravagáns.

Lakberendezés: Ekaterina Trukhanova

Fotók: Yegor Pyaskovsky

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top