Otthonok és Kertek

Fésülködőasztal modernkori hercegnőknek

Hogy lehetne a legjobban összerendezni egy nőnek a készülődéshez szükséges kellékeit? Természetesen egy fésülködő asztalkával!

A legtöbb nő álma, és elképzelt hálószobájának dísze egy fésülködőasztal. Gondoljunk bele, mennyi mindenre van szükségünk a reggeli készülődéshez. Fésülködés, arckrémek, smink, ékszerek. Egy része ezeknek a fürdőszobában van, másik fele a hálóban. Miért is ne lehetne minden egy helyen, hiszen nem csak kényelmes és praktikus megoldás, de még mutatós is.

A fésülködő asztalkák története a 17. században kezdődött. Bár változott a stílus, a kor, a bútordarab kitartott. Mivel régen a tehetősebb hölgyek engedhették meg maguknak, a mai napig a nőiesség, elegancia jelképe maradt. Érdekes módon az antik hatást keltő külső nem változott, hiába történt robbanás a bútortrendeket illetően. Sokan, akik szívesen gazdagították volna lakásukat a bútorral nemet mondtak a csábításnak, mert sehogy nem találták a számukra megfelelőt.

Therese.hu nem csak a női lelkek, de egyben a női divat szakértője is. Ékszerdobozai és ékszerszekrényei mellett bő választékban találhatunk fésülködőasztalt, a klasszikus formától egészen napjainkig. A legújabb darabok a Sarah Bernhardt és az Edit Piaf teljesen a modern nő igényeit elégítik ki. Mindkét modell helytakarékos, vagyis íróasztalként is használható, a tükör trükkösen az asztalba van rejtve. Fiókjai nagyok, nem csak kisebb dolgokat, de dobozokat, kozmetikai táskákat is tárolhatunk bennük. Sőt, vidám színei miatt nagyon jól illik a gyerekszobába is. Ezeket az asztalokat azoknak ajánljuk, akik nem a megszokott formát keresik, valami igazán érdekesre vágynak, hiszen ez az asztal jól leplezi eredeti funkcióját. A Greta Garbo asztal nevéhez hűen a hollywoodi csillogást idézi. Igazi filmsztárként érezheti magát, aki ezt a bútort választja. A tágas tárolókon kívül elektromos csatlakozó is tartozik hozzá, így a frizura elkészítése sem okoz gondot. Fényei mellett nem csak tökéletes smink, de tökéletes fotók is készülnek.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top