Otthonok és Kertek

Fésülködőasztal modernkori hercegnőknek

Hogy lehetne a legjobban összerendezni egy nőnek a készülődéshez szükséges kellékeit? Természetesen egy fésülködő asztalkával!

A legtöbb nő álma, és elképzelt hálószobájának dísze egy fésülködőasztal. Gondoljunk bele, mennyi mindenre van szükségünk a reggeli készülődéshez. Fésülködés, arckrémek, smink, ékszerek. Egy része ezeknek a fürdőszobában van, másik fele a hálóban. Miért is ne lehetne minden egy helyen, hiszen nem csak kényelmes és praktikus megoldás, de még mutatós is.

A fésülködő asztalkák története a 17. században kezdődött. Bár változott a stílus, a kor, a bútordarab kitartott. Mivel régen a tehetősebb hölgyek engedhették meg maguknak, a mai napig a nőiesség, elegancia jelképe maradt. Érdekes módon az antik hatást keltő külső nem változott, hiába történt robbanás a bútortrendeket illetően. Sokan, akik szívesen gazdagították volna lakásukat a bútorral nemet mondtak a csábításnak, mert sehogy nem találták a számukra megfelelőt.

Therese.hu nem csak a női lelkek, de egyben a női divat szakértője is. Ékszerdobozai és ékszerszekrényei mellett bő választékban találhatunk fésülködőasztalt, a klasszikus formától egészen napjainkig. A legújabb darabok a Sarah Bernhardt és az Edit Piaf teljesen a modern nő igényeit elégítik ki. Mindkét modell helytakarékos, vagyis íróasztalként is használható, a tükör trükkösen az asztalba van rejtve. Fiókjai nagyok, nem csak kisebb dolgokat, de dobozokat, kozmetikai táskákat is tárolhatunk bennük. Sőt, vidám színei miatt nagyon jól illik a gyerekszobába is. Ezeket az asztalokat azoknak ajánljuk, akik nem a megszokott formát keresik, valami igazán érdekesre vágynak, hiszen ez az asztal jól leplezi eredeti funkcióját. A Greta Garbo asztal nevéhez hűen a hollywoodi csillogást idézi. Igazi filmsztárként érezheti magát, aki ezt a bútort választja. A tágas tárolókon kívül elektromos csatlakozó is tartozik hozzá, így a frizura elkészítése sem okoz gondot. Fényei mellett nem csak tökéletes smink, de tökéletes fotók is készülnek.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top