Otthonok és Kertek

Mostantól bárki számára élmény lehet a fűnyírás

A házikertekben és a parkokban egyaránt hasonló sGyors, könnyű, kényelmesen használható, akkumulátorral működik, környezetbarát, csendes, ergonomikus, és mégsem egy Tesla: a STIHL bemutatja fűnyíró-családjátzempontok szerint választunk díszfákat.

Szívesen búcsút mondanánk fűnyírás közben a hosszabbítók és kábelek le- és feltekerésének, és szeretnénk mindemellett környezetbarátok is lenni? Nehéz kezelni a mostani gépünket és lehetetlen kanyarodni vele? Jó lenne minél gyorsabban végezni a nyáron többnyire hetente esedékes fűnyírással, hogy utána nyugodtan pihenhessünk a teraszon? Megérkeztek a STIHL fűnyírói, amelyekkel mostantól bárki számára könnyűvé és élménnyé válhat a fűnyírás.
A STIHL akkumulátoros fűnyírói minden fenti problémára megoldást nyújtanak – a kertbarátok, a hobbikertészek és a profik számára egyaránt. A márka hat modellt vezetett be, amelyekkel bárki számára könnyűvé és élménnyé válhat a fűnyírás. Kertbarátoknak és rutinosabb hobbikertészeknek a COMPACT, a tapasztalt szakembereknek pedig a PRO termékcsalád modelljei ajánlottak.

Csendesek és környezettudatosak

Az akkumulátornak köszönhetően környezetbarát gépekről van szó, melyek csendesen – alacsony rezgésszinttel – és optimális energiafelhasználással működnek, így biztosak lehetünk abban, hogy a környezetünket sem fogjuk zavarni. Aktivált ECO üzemmódban a motor fordulatszáma automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, így biztosítva a hosszabb működési időt. A megfelelő gép kiválasztása esetén egy töltés elegendő akár a teljes kert/gyepfelület karbantartásához.

Esőben is biztonságosan

Szemerkél az eső és nagy a fű, pedig hamarosan érkeznek a vendégek a grillpartira? Ami elképzelhetetlen egy elektromos készülékkel, a STIHL PRO termékcsaládjának fűnyíróival egyszerűen kivitelezhető. A gépek nedves időben is használhatók, veszélytelenül és változatlan teljesítménnyel.

Nincs többé izomláz

Könnyű és ergonomikus kialakításuknak köszönhetően egyszerűen kezelhető gépekről van szó. A modellek összecsukható tolókarral rendelkeznek, amely lehetővé teszi többek között a gépek helytakarékos tárolását. A tolókar kialakítása megkönnyíti a fűgyűjtő kosár ürítését, magassága pedig mindenki számára kényelmesen beállítható.

A szabadságról visszaérkezve is lehet ápolt a kert

Ezt a központi vágásmagasság állíthatósága teszi lehetővé, hiszen mielőtt elutazunk, elegendő a megszokottnál alacsonyabbra vágnunk a gyepet, így ha a fűnyírásra hosszabb ideig nincs lehetőségünk, akkor sem kell hazaérkezés után egyből a kert miatt aggódnunk.

Se gereblyézés, se trágyázás

A fűnyíróknál alaptartozék a 30-55 literes, telítettség jelzővel ellátott fűgyűjtőkosár, amelynek használatával nincs szükség a levágott fű összegyűjtésére. Emellett kiegészítő felszerelésként elérhető a mulcsozó készlet, amely a speciális késének köszönhetően maga gondoskodik az apróra vágott fű láthatatlan elterítéséről arra az esetre, ha szeretnénk az értékes tápanyagot visszajuttatni a talajba természetes trágya formájában. Ezzel is időt és energiát spórolhatunk.

A fűnyírókról további információ elérhető a www.stihl.hu vagy a www.stihlnemzedekek.hu oldalakon.

A STIHL-ről
A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. A vállalatot 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas STIHL Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas STIHL Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és láncok értékesítési területén piacvezető.
A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi fakitermelő versenysorozat névadó szponzora is.

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top