Otthonok és Kertek

10 Lehengerlően Gyönyörű Komód Olaszországból

A komód központi eleme az enteriőr izgalmas világának. Ennek ellenére a lakberendezés piacán általában ugyanazokkal a sablonos formákkal találkozunk. Pedig egy design komód már elérhető áron is megrendelhető és óriási változást tud hozni az otthonunkban, akár a nappaliról, akár a hálószobáról van szó. Legújabb cikkünkben összegyűjtöttünk nektek 10 komódot, amelyek segítségével irigylésre méltó megjelenést alkothattok az otthonotokban.

1. Sky fehér virágmintás komód

Ki mondta, hogy, ha valami modern, akkor az csak letisztult és unalmas lehet? A megszokott modern köntösbe bújtatott bútor gyönyörű virág mintával kényezteti a tekintetet.

2. URBINO

Nem véletlenül vált a beton közkedveltté a lakberendezés területén. Urbino komódunk egy igazán gyönyörű megjelenést kölcsönöz az otthonunknak. Mind a modern, mind a minimál stílusú környezetben remekül megállja a helyét.

3. DAMA

A Dama komód egy könnyen összeszerelhető, elegáns bútor, amely minden enteriőrben kiválóan mutat. A komód felülete tényleg izgalmas és egyben különleges megjelenést nyújt a kiemelkedő 3D elemeknek köszönhetően. Szürke és Fehér színben is elérhető a termék, hogy minden otthonba tökéletesen passzoljon.

4. Chiaro

A Chiaro komód remek választás egy erőteljes, férfias megjelenésű nappaliba.Megjelenéséből adódóan mind a klasszikus, mind pedig a modern stílusú otthonokba remekül passzol. A lakkozott mdf és a tölgy olyan kombinációt alkot, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül. 182 centiméteres hosszúságával kétségtelenül számtalan pakoló helyet is biztosít használójának.

5. Prisma

A Prisma már csak különleges megjelenéséből adódóan is megreformálja a komódokról eddig alkotott képünket. Többféle színben elérhető és igazán különleges felületének köszönhetően garantáltan az otthonod ékköve lesz.

6. SKY Fehér-Beton Nagy Komód

A Sky komód beton változata is irigylésre méltó megjelenést kapott. Ez már egy lényegesen magasabb komód, ugyanakkor keskenyebb a korábban bemutatott verzióknál. Olyan enteriőrbe ajánljuk, ahol kevés hely áll rendelkezésre.

7. SKY Konyak tölgy Komód

Soron következő komódunk különlegessége, hogy nem csak a modern, de a klasszikus stílusú környezetben is kiválóan elhelyezhető. Kiváló minőségű alapanyagból készült, amely már az első találkozáskor egyértelművé válik. 207 cm széles, bőven akad tárolóhely a bútorban.

8. BASIC Fehér Széles Komód

Íme egy tipikusan modern és letisztult komód, amelynek egyszerűségében rejlik nagyszerűsége. Természetesen más magasfényű bútorokkal párosítva egy igazán letisztult és igényes belső teret alakíthatunk ki a segítségével.

9. MIRO Sonoma

A Miro sonoma tölgy verziója nagyon jó opció azoknak, akik a modern lakberendezés világában is inkább a tölgy és a bükk színű bútorokat preferálják. Izgalmas, mintás felületével a legigényesebb is leveszi a lábáról.

10. Miro Fehér

Cikkünk végére érkezve íme a Miro komód fehér változata, ha szeretnénk gyönyörűvé varázsolni az otthonunkat. Ezúttal viszont szintén a magas, nagy komód kerül középpontba, mely kevésbé helyigényes, mint társai.

Reméljük, hogy sikerült inspirálnunk legújabb cikkünkkel.

Az összes itt lévő bútor megtalálható az alábbi linken:

Komódok

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top