Otthonok és Kertek

Tiszta udvar, rendes ház – okosan a Samsung SmartThingsszel

Miért válaszd a Samsung SmartThings-et?

A “Tiszta udvar, rendes ház” felirat a nagymamáink idejében gyakori látvány volt a házak falain. Ez a mondás sokkal többet jelentett puszta szavaknál, egy egész életfelfogást, egy közösségi elvárást és egyfajta büszkeséget fejezett ki.

A mai világban, amikor egyre többet beszélünk a tudatosságról, a régi mondás aktualitását nyeri. A tiszta környezet nemcsak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi és környezeti szempontból is fontos.

A „Tiszta udvar, rendes ház” és az „okosotthon” egyaránt kifejezik az emberek vágyát a rendezett, kényelmes és hatékony életre. A különbség a megvalósítás módjában rejlik. A modern technológia új lehetőségeket kínál a hagyományos értékek megőrzésére és továbbfejlesztésére. Az okosotthonok nemcsak a technológia csodái, hanem az emberi igényekre szabott megoldások is.

Egy rendezett otthon nemcsak esztétikai élmény, hanem a mindennapi életünk kényelmét is jelentősen meghatározza. A rohanó világban azonban gyakran nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka, a család és a háztartási teendők között. Szerencsére a technológia fejlődésével egyre több eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek segítenek megkönnyíteni az életünket. A Samsung SmartThings rendszer egy ilyen innovatív megoldás, amely átfogó képet nyújt az otthonunkról, és lehetővé teszi, hogy okosan irányítsuk mindennapjainkat.

Top 5 tipp a rendezett otthonért a Samsung SmartThings segítségével:

  1. Könnyű főzés, stressz nélkül: Az okos, Bespoke beépíthető sütővel[1] a főzés gyerekjáték. Az AI Pro Sütés Sense Inside[2] funkciója digitális kuktatként támogathat abban, hogy időt takarítsunk meg és finom ételeket tálalhassunk vendégeinknek. A Sense Inside belső kamera[3] segítségével felismeri az összetevőket, és nemcsak recepteket ajánl, hanem optimalizálja a beállításokat[4] is. Figyeli, mennyire sült át az étel[5] – nehogy odaégjen a vacsoránk.
  2. Minden kéznél: SmartThings Find Elhagytad a kulcsodat, vagy nem találod a fülhallgatót? A SmartThings Find funkcióval pillanatok alatt megtalálhatjuk elveszettnek hitt tárgyainkat. Ráadhatjuk a SmartTaget kutyánk nyakörvére is, így mindig tudhatjuk, merre bóklászik a kertben kedvencünk.
  3. Távoli vezérlés: A SmartThings alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról bekapcsolhassuk a sütőt előmelegítésre vagy a légkondicionálót, hogy hazaérkezéskor már egy kellemesen hűvös lakás fogadjon.
  4. Mosás menet közben: Indítsuk el a mosógépet a telefonunkról, és használjuk ki az időt más teendők elvégzésére. A SmartThings segítségével a mosás már nem jelent többé időrabló feladatot.
  5. Okos hűtő, okos bevásárlás: A Side-by-Side Family Hub hűtőszekrény Nézz be belső kamerájának[6] köszönhetően láthatjuk, mi van a hűtőben. Így elkerülhetjük a felesleges vásárlásokat és friss ételeket tarthatunk otthon.

Miért válaszd a Samsung SmartThings-et?

  • Egy helyen minden: Összesíti az összes kompatibilis okos otthoni eszközünket egyetlen alkalmazásban.
  • Egyszerű használat: Az intuitív felületnek köszönhetően bárki könnyedén elsajátíthatja a használatát.
  • Rugalmasság: Az alkalmazás elérhető Android és iOS készülékekre is.

A Samsung SmartThings rendszerrel az otthonunk intelligens központtá válik, amely segít, hogy több időt tölthessünk azokkal a dolgokkal, amelyek igazán fontosak számunkra.

Fedezd fel az okosotthon nyújtotta lehetőségeket, és élvezd a kényelmesebb, rendezettebb életet!

[1] Samsung Bespoke beépíthető sütő NV7B7997AAK/U3 

[2] Csak az Auto Cook menü használatakor érhető el. Előfordulhat, hogy egyes összetevők típusa és mennyisége nem ismerhető fel.

[3] Elérhető Android és iOS eszközökön. Wi-Fi kapcsolat és Samsung fiók szükséges.

[4] MI által létrehozott algoritmus alapján, nem valós idejű tanulás által. A hozzávalók azonosítása és a recept kiválasztása után, ha előmelegítés szükséges, az előmelegítéshez a hozzávalókat ki kell venni a sütőből. Ha nincs szükség előmelegítésre, az azonosításuk után azonnal megsüthetők

[5] Előfordulhat, hogy bizonyos sötét színű vagy fedős ételek elkészítésekor, amik akadályozhatják a felismerést, nem működik megfelelően. Ezért neked is figyelned kell a sütési állapotot.

[6] Kameralencse specifikáció modellenként: RS6HA8891**, RS6HA8880** egy ultraszéles látószögű kamerával.

Olvasni jó

Scroll to Top