Otthonok és Kertek

Bátran válasszon vízálló tömörfa bútort fürdőszobába!

Meghatározó trend a fürdőszoba lakberendezésben a természetes anyagok, mint a natúr fa vagy a folyami kő, márvány használata. Miért választják egyre többen ezt a megoldást?

Amellett, hogy a spa érzés megteremtése rendkívül felkapott, olyan anyagokkal vesszük körbe magunkat, amik a természet energiáját sugározzák, megnyugtatnak, feltöltenek Mégis sokan tartanak attól, hogy tömörfa fürdőszoba bútorral rendezzék be a fürdőszobájukat. Pedig nem kell lemondani erről az élményről, csak a megfelelő minőségű darabot kell kiválasztani. Íme néhány tanács tömörfa fürdőszoba bútor választásához!

A tökéletes faanyag: a teakfa
A teakfa a fák királynője. Aki már kezével megsimított egy teakfa bútort, nem felejti el a kellemes, selymes érzést és a csodás illatot, amit áraszt. A faanyag aranybarna árnyalatai, melyet sötétebb erezet színesít, szintén a királyi megjelenést erősíti. De a legnagyobb előnye, hogy a fának saját olaj-és gumitartalma van, ami megvédi az időjárás viszontagságaitól, a gombáktól, termeszektől, ellenáll a párás levegőnek, és nem vetemedik vagy korhad.

Vagyis a teakfa anyagában vízálló.

Nem véletlenül kiváló kerti bútornak, hiszen különösebb felületkezelés nélkül akár 70 évet is kibír kitéve a természet erőinek. Ezért, ha tömörfa fürdőszoba bútorra vágyunk, ami évtizedekig is kibírja a párás környezetet, nem igényel komoly karbantartást és nem utolsósorban gyönyörű, akkor teakfát érdemes választani.

Fontos, hogy olyan helyről vásároljunk teakfa bútort, ahol a fenntarthatóság jegyében, fair trade módon történik a teakfa felhasználása. A TEAKhome bútorai Indonéziában, kézzel, egyedileg készülnek, tisztelettel megmunkálva a fát. Mindez, párosítva a francia és skandináv formatervezők által megálmodott designnal, igazán egyedi darabokat eredményez. A tömörfa bútorok tökéletes kiegészítői a természetes kő mosdók, melyek lenyűgöző designnal teszik teljessé a fürdőszoba berendezését. A TEAKhome kőmosdói is indonéz alapanyagokból, egyedileg készülnek, és a folyami kő mellett márvány, terrazzo és porcelán mosdók is megtalálhatóak. Élvezze Ön is a természetet fürdőszobájában minden nap!

Ha kérdése van a TEAKhome prémium termékeivel kapcsolatban,

keresse bátran szakértőnket, Katalint!

mobil: +36-20-9454-458
e-mail: knagy@teakhome.hu

További cikkek hasonló témában

Hozzászólások

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top